Almanya'dan tatil için geldikleri İstanbul'da 'zehirlenme' şüphesiyle hastanede tedavi altına alınan, ardından hayatını kaybeden Böcek ailesinin tamamının öldüğü olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Türkiye'yi sarsan Böcek ailesi faciasında her geçen gün yeni skandallar ortaya çıkıyor. Dün ortaya çıkan son bilgilere göre Böcek ailesi otelde rahatsızlandıktan sonra ambulans çağırdı.
Ancak otelde çalışan görevli oteli kilitleyerek dışarı yemek yemeye gitti. O sırada ambulansın geldiği ancak baba Servet Böcek'in dışarı çıkmak için otelin kapısını açamadığı öğrenildi.

Olayla ilgili dün adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan aile otele ambulans çağırıp odalarında aşağı indiklerinde, içeride kilitli kaldıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Baba Servet Böcek'in kapıyı açamadığı, bir süre sonra kızını da alarak otelin giriş kısmında beklediği, bir süre sonra hem dışarıdan sağlık ekiplerinin hem de baba Böcek'in kapıyı içeriden kırmaya çalıştığı anlar da kameralar da yer aldı.
Baba Böcek elinde aldığı eşya ile kapıyı kırmaya çalıştı.

Otel çalışanı M.M.U.D.C.'nin savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı.
'15-20 DAKİKA SONRA DÖNDÜĞÜMDE KAPI ÖNÜNDE BİR AMBULANS GÖRDÜM'
Otel çalışanı M.M.U.D.C'nin ifadesinde
"Ben Harbour Suit Otel isimli iş yerinde müfettişler tarafından çağrılmalar üzerine çalışırım. Sürekli olarak bu iş yerinde çalışmam. Böcek ailesinin otele giriş yaptığı gün ben çalışmıyordum. 10 Kasım günü saat 08.30'da otelin resepsiyonunda çalışanımla başladım. Aynı gün saat 11.00 sıralarında Böcek ailesi ile otelde karşılaştık. Kendileriyle kısa muhabbetimiz oldu.
Ben saat 15.00 civarında mesaimin bitmesi üzerine iş yerinden ayrıldım. Ben otele 12 Kasım günü saat 08.30 sıralarında otelde çalışmak için geldim. O esnada Eyüp O. çalışıyordu. 12 Kasım günü yine saat 10.00 - 11.00 sıralarında Servet Böcek ve Çiğdem Böcek yanıma gelerek odalarının kapıları ilaçlama nedeni ile bantlandığı, saat 11.00 sıralarında Servet Böcek'e çıkıp odasının temizlenmesi gerektiğini söyledi.
Ayrıca hastaneye gideceklerini, bir şeyler yediklerini ve midelerinin bulandığını söylediler. Daha sonra otelden çocuklarla birlikte çıktıklarını gördüm. Ben Kadırga Caddesi'nde klinik olduğunu bildiğim için söyleyerek benimle birlikte gitmelerini istedim. Mesaimin bitmesi üzerine evime geçtim. Temizlenmesi gerektiğini bana söyledi. Ayrıca sahilde bir şeyler yediklerini ve midelerinin bu nedenle rahatsız olduğunu söylediler.
Ayrıca hastaneye gitmek için yardım istediler. Ben Kadırga Caddesi'nde klinik olduğunu kendilerine söyledim. Daha sonra otelden çocuklarla birlikte çıktıklarını gördüm. Mesaim bitmesi üzerine evime geçtim. Aynı gün akşam saat 20.30 sıralarında kabul yeri görevlisi olarak çalışan Rüstem beni aradı, acil işi olduğunu söyleyerek onun yerine çalışmamı istedi. Ben de paraya ihtiyacım olduğu için kabul ettim.
HIRSIZ GİRMESİN DİYE KAPIYI KİLİTLEMİŞ
22.45 sıralarında otele geldim. Otelde kusmuk kokusu vardı. Saat 01.00 sıralarında koku nedeniyle hava almak için otel dışına çıktım. Biraz hava aldıktan sonra geri döndüm. Saat 01.30 sıralarında yemek yemek için otelin kapısını kilitleyerek, otel yakınında bulunan kebapçıya gittim. Kapıyı kilitleme amacım, otele hırsızın girmesini engellemektir.
Zaten otelin giriş kapısında iletişim numarası ve anahtarların masanın üzerinde olduğu yazılıdır. Otelde koku olduğundan dolayı aldığım yemeği yan tarafta bulunan bahçede yedim. 15-20 dakika sonra döndüğümde kapı önünde bir ambulans gördüm. Böcek ailesinin ambulansa bindiğini fark ettim. Benim olayla herhangi bir alakam yoktur. Kusurum olmadığını düşünüyorum" dedi.
halktv.com.tr
Kaynak:DHA
Birileri unutsa da onlar Atatürk’ü unutmadı!
Bakan Koca açıkladı: 24.114 yeni vaka tespit edildi, 24.403 kişi sağlığına kavuşurken, 186 kişi hayatını kaybetti!
AKP’li Meclis üyesi: Ben de şeriatçıyım!
Hakikaten yuh! Şehit ailesinin 12 ineğini alıp dolandırdılar!
CHP’lilere destek veren AKP'li belediye başkanı disipline verildi
Gri pasaport skandalıyla gündeme gelmişti: AKP'li başkandan çekilme kararı
Bahçeli’nin ‘külliyen yalan’ demesinden dakikalar sonra polis, 4 şüpheliyi 20 bin sahte dolarla yakaladı
Almanya Aralık ayında vatandaşlarından doğal gaz faturası almayacak
MSB: "İran'dan atılan füze imha edildi"
Mansur Yavaş: "Gökçek ve ailesi yakalanıp ifade vererek hapse atılıp mahkum edilmedikçe Türkiye’de hiç kimse adaletten bahsedemez!"
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediye meclisi toplantısında yumruklar havada uçuştu
CHP'li Gökhan Zeybek'ten 'topuklayan efe' Özlem Çerçioğlu'na: Aydın'da insan içine çıkamayacağını herkes ona gösterecek!"
İmamoğlu: Türkiye’nin yarısından fazlasını yöneten bizler büyük başarılar kazanacağız
Halk işte bu durumda! Ankara'da yağmur altında metrelerce uzayan ucuz ekmek kuyruğu!