Bodrum Güvercinlik mahallesinde orman yangını çıktı

14 izlenme 06 Eylül 2025
Reklamlar

Bodrum Güvercinlik mahallesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.


Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Güvercinlik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangının ilk belirlemelere göre trafondan kaynaklandığı belirtildi.

İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 5 helikopter, 2 uçak, çok sayıda arazöz ve su tankeri ile Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları sevk edildi.

5 HEKTARLIK ORMANLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Milas-Bodrum kara yolu ise yangın söndürme araçları ile ekiplerin kolay ulaşım sağlayabilmesi için geçici süreyle kapatıldı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle yayılma eğilimi gösteren yangın, hava araçları ve kara ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangında 5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü ifade edildi.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SONAR Başkanı Bayrakçı ezber bozdu: “Bu iş bitmiştir” Seçil Erzan davası İstinaf'tan döndü! Yeniden yargılama yapılacak Paramız 18 yılda böyle pul oldu! Rapç Ezhel, Hüda-Par'lı Yapıcıoğlu'nun videosunu paylaştı: "Bana PKK'li diyenler, terörist diyenler bu arkadaşı Meclis'e baş tacı etti"