Auto-Created-3
19 Ekim 2023 ( 36 izlenme )
Reklamlar

Brüksel'de iki kişiyi öldüren saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü

Brüksel'de iki kişiyi öldüren saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü

Belçika'nın başkenti Brüksel'de pazartesi akşamı düzenlenen silahlı saldırıda iki İsveç vatandaşı hayatını kaybetti. Bir kişi ise ağır yaralandı.

Polis, saldırının ardından kaçan Abdesalem Lassoued isimli şüpheliyi vurarak öldürdü.

Belçika basınında yer alan haberlere göre saldırgan, Schaerbeek semtindeki bir kafenin yakınında vurularak öldürüldü.

Şüpheli, tıbbi müdahalenin ardından hayata döndürüldü ve durumu kritik olarak hastaneye kaldırıldı.

Kriz merkezinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Federal Savcılık, dün geceki silahlı saldırının failinin kimliğinin belirlendiğini ve öldüğünü doğruladı." dedi.

Belçika medyasına göre polis başka bir kişiyi arıyor. Bu kişinin saldırıyla nasıl bir bağlantısı olduğu henüz bilinmiyor. Saldırı sonrasında Abdeslam Lassoued'in fotoğraflarını çeken kişinin o olabileceği iddia ediliyor.

Belçika İçişleri Bakanı Annelies Verlinden, kamu yayıncısı VRT'ye, vurulan kişinin üzerinde bulunan otomatik silahın saldırıda kullanılan silahla aynı olduğunu söyledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekliye bayram ikramiyesinin yasalaşacağı tarih belli oldu: Ek zam bekleyen emekliye soğuk duş Kardak kahramanı Ali Türkşen'den seçim sonucu yorumu Ülkeyi bu zihniyet yönetiyor! Türkiye yüzyılında insanca yaşamak lüks oldu: Dışarıda yemek yemenin maliyeti bir yılda yüzde 92 arttı