
Yalova’nın yerel yayın organı Revizyon Gazetesi’nden Hakan Korkmaz’ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın yeni genç vekil Ahmet Büyükgümüş teşkilatta yenilenme için düğmeye bastı ve Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanının istifasını istedi.
İl Başkanı Öztabak bu istifalara direndi ama AKP Genel Merkezi’nde muhatap bulamadı. Büyükgümüş, İl Başkanı Öztabak’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya’ya gitmeden teşkilatta değişimle ilgili alınan kararları onayladığını söyledi. İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek geçen günlerde istifa etti.
FETÖ’cülerle fotoğrafları rahatsızlık yaratan ve milletvekili olma isteği kabul görmeyen şimdi de AKP’nin Yalova Belediye Başkan adayı olmak isteyen Yusuf Ziya Öztabak’ın her an görevden alınabileceği konuşuluyor.
FETÖ SANIĞI BAŞKANA ERDOĞAN’A ÖDÜL VERDİRMİŞLERDİ
FETÖ’cülerle fotoğrafları ortaya çıkan AKP’li İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AKP’li Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın FETÖ sanığı olduğu davada yargılanması devam ederken Erdoğan’ın elinden ödül almasını sağlamış ve gündem olan bu olayı CHP Meclis’e taşımıştı. Yargılanması devam ettiği halde Erdoğan’ın elinden ödül alan FETÖ sanığı Yılmaz da çıktığı ilk duruşmada beraat etmişti.

YARDIMCISI 15 TEMMUZ’DAN SONRA İSTİFA ETMİŞTİ!
FETÖ itirafçısı Aydın K. ifadesinde; AKP’li İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın yardımcısı olan ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra il başkan yardımcılığı görevinden apar topar istifa eden Burhan Karagözlü’nün her yıl örgüte 100 bin lira verdiğini söylemişti.
MUHARREM İNCE, “FETÖ KONUSUNDA UZMANLAR!” DEMİŞTİ
Uzun yıllar Yalova’da milletvekilliği yapan Muharrem İnce katıldığı bir televizyon programında, “FETÖ konusunda çok uzmanlar biliyor musunuz? İyi uzmanlar yani iyi FETÖ’cüler! Ya Yalova’ya bakıyorum, Yalova’da ne kadar FETÖ’cü varsa hepsi Hüseyin Gülerce’nin talebesidir. O yapmıştır Yalova’da herkesi. Bakıyorum şimdi televizyonlarda FETÖ karşıtı açıklamalar yapıyor. Yalova’da herkesin, eğer Yalova’da insanlar hapse girmişlerse, bedel ödemişlerse hepsinin şeyidir ya bunu bilmiyorlar mı? Bunu Yalova’da kime sorsanız bilir bunu!” demişti.
https://odatv.com/bufotografisokaktakivatandascektirsebasinanelergelirdi06101819.html
Ekrem İmamoğlu'ndan 'iç cephe' vurgusu: "Bugünkü iktidarla bunun asla başarılamayacağını düşünüyoruz"25 izlenme
Festivaller ‘ahlaksızlık’ gerekçesiyle yasaklanırken, AKP’li belediye başkanları pavyonda alemde!46 izlenme
AKP-MHP grubu o vakıflara kalkan olmuştu: İmamoğlu veto etti39 izlenme
MHP'den skandal Atatürk portresi!51 izlenme
Tamer Karadağlı, Şahan Gökbakar'ın diline düştü: “Ben bir AKtörüm”33 izlenme
İmamoğlu 'yeni ve yerli' diyerek açıkladı: İETT filosuna 150 otobüs daha eklendi39 izlenme
Amerikan doları bu videoyu izlesin, Vallahi utancından özür dileyip gider kendi ayağıyla teslim olur !1273 izlenme
İçişleri Bakanlığı’ndan 3 yeni genelge63 izlenme
AKP'li Bekir Bozdağ bir zamanlar bunları söylüyordu 'Fethullah Gülen, bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir !'
Diyanet’te yine bakan kardeşine torpil
En düşük puanı alan aday kadroya girdi!
Enflasyonun açıklanmasıyla birlikte emekli ve memurun alacağı zam oranı belli oldu