Kuzey Ekspres'in haberine göre, Ortahisar İlçesi'ne bağlı Fatih Mahallesi'nde bir araya gelen bir grup vatandaş, İsrail'in Filistin'e uyguladıkları zulmü protesto etti. Vatandaşlar, aldıkları kolaları mazgala döktü.
Trabzon'da İsrail'e yönelik protestolar devam ediyor
TRABZON'DA İNSANLAR İSRAİL MALI TÜKETMESİN DEDİK
Vatandaşlardan Osman Çalık, çay içerken İsrail zulmüne karşı neler yapabiliriz diye düşündüklerini belirterek "Ben Almanya'da yaşadım, böyle durumlarda orada boykot uygulanır. Sorduk burada herkese "İsrail ürünlerinden kola var onu boykot edelim. Çay ocağından ne kadar kola varsa, parasını ödeyip alalım, böyle bir tepki yapalım, Trabzon'da insanlar boykot ediyor, İsrail malı kolayı içmiyor çay ocaklarında satılmıyor" diyelim dedik. Bizler de namazdan sonra toplanıp böyle bir karar verdik ve uyguladık. Umarım ki bu eylemimiz büyüyerek devam eder. " ifadelerini kullandı.
Bir başka vatandaş Hasan Karaağaç ise "İki çay ocağında bir müddet kola satılmayacak. Yaşanan zulüm eşi benzeri görülmemiş bir katliam. Bunlar insan değiller, çoluk çocuk demeden katlettiler. Müslüman devletleri yalnızca kınama ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ancak bu şekilde olmaz. İsrail ve ABD mallarını en azından kullanmamız gerekir. İsrail'in mallarını kimse almazsa ekonomileri çöker. Vatandaş olarak elimizden geleni yapmamız gerekir. Türk mallarımız var onları kullanalım." dedi.
Odatv.com
Atatürk için ortak bildiri: Şevki Yılmaz’ı şiddetle kınıyoruz
7,5 milyar TL’lik vergi borcu sıfırlandı
Erdoğan’ın kararıyla ‘Atatürk’ adı silindi!
DİSK-AR: TÜİK ve İŞKUR’un işsiz sayıları arasında uçurum var!
Sağlık Bakanı açıkladı: 50.678 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.849.011'e, can kaybı 33.939’a yükseldi!
Koç Üniversitesi'nde skandal: Alevi öğrenciye sistematik işkence uygulandı
İmamoğlu'ndan tutuklamalara tepki: "Hak ettikleri dersi veririz"
Fatih Portakal Süleyman Soylu’yu köşeye sıkıştıracak skandal iddiayı sordu, canlı Yayına davet etti “Askeri sahaya siz mi çıkarmadınız?”
Hong Kong’da dikkat çeken uygulama: Testi pozitif çıkana 645 dolar!
Açlık sınırı 40 bin lirayı aştı: Maaş kiraya gidiyor!