Belediye kol saatlerini yeni evlenen çiftlere dağıtacak.
İhaleye tek firma katıldı ve şartnamede belirtilen saatlerin özellik ve markalarının, ihaleyi alan Serhat İthalat ve Pazarlama A.Ş., firması envanterinde bulunması da dikkat çekti.
Maliyet belediye tarafından 5 milyon 125 bin TL olarak belirlendi ancak firma ile 5 milyon 790 bin TL'lik sözleşme imzalandı.
Geçmişte seccade, fincan takımı, aşure malzemesi, top, çamaşır makinesi alımlarına da milyonlar harcayan Şahinbey Belediyesi, saat sözleşmesini 5 Kasım'da imzaladı.
“ANTİALERJİK OLACAK”
Saat şartnamesi şöyle:
Kordonu deri, çelik veya hasır örgülü olacak. Suya, buğuya, çizilmeye karşı dirençli olacak.
Ahşap veya ceviz kutuya konulacak. Kutuda bir kadın bir de erkek saati olacak. Ürünler antibakteriyel ve antialerjenik olacak.
Revello, RMS Romanson & Co, Dice Kayek ve Grand Romanson markaların belirlenmiş modelleri ve garanti süresi de 2 yıl olacak.
Serhat A.Ş. İstanbul'un AKP'li Başakşehir Belediyesi'ne 580 bin lira karşılığında 4 bin adet saat satmıştı.
https://odatv4.com/buyokluktaakplibelediye5milyonubakinnereyeharcadi04122033.html
Yandaş vakfa 24 Haziran kıyağı!109 izlenme
Kız kardeşine kaynar suyla eziyet eden ağabeyin 'sebebi' ortaya çıktı!15 izlenme
Erdoğan’a bir yanıt da genç hekimlerden: "Bozuk yolda yürümeyiz!"54 izlenme
Korgeneral Osman Erbaş şehit olduğu gün ‘şehitlik keşke bize de nasip olsa’ demiş...44 izlenme
Mansur Yavaş'tan Bayraktar ailesini köşeye sıkıştıran soru: Niye şimdi?43 izlenme
Dr. Adıgüzel "Sağlık Bakanlığı yalan söylüyor" dedi ve gerçek rakamları açıkladı!49 izlenme
Bayram tatilinden dönen Suriyelilerin sayısı 37 bini buldu!61 izlenme
Emekliye yok yandaşa var! TOKİ'nin Hatay'daki dev ihalesini Sarayları yapan firma kazandı29 izlenme