Barış Pınarı Harekatı devam ederken, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden sunucu Buket Aydın'ın verdiği poz sosyal medyada olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da Aydın'ın bu pozları için "Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz" ifadelerini kullandı.
BUKET AYDIN'DAN YANIT GELDİ
Büyük yankı uyandıran bu eleştirilere ne yanıt vereceği merak konusu olan Aydın, sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen eleştiriye "Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale'den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu @MBekaroglu" sözleriyle yanıt verdi.

KAHKAHA HATIRLATMASI
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Seçimleri'nden önce Kanal D'de katıldığı programda "İstanbul'u, Ankara'yı, Adana'yı, Bursa'yı, Mersin'i alacağız" demişti. Bunun üzerine ise sunucu Buket Aydın kahkahalar atıp "Bugün formunuzdasınız" diye demişti. Bekaroğlu, Aydın'a o kahkahalarını hatırlatıp, "Journalist Buket; şimdi bir ‘kahkaha’ atarım ama hiç zamanı ve yeri değil, bi de yanlış anlaşılır, insanlar ‘intikam alıyor’ sanır..." cevabını verdi.
CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Aydın, Bekaroğlu'na tekrar cevap vermezken bu sefer de topa Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu girdi. Kuzu, Bekaroğlu'nun iletisinin altına, "Buket kardeşim, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Üzülerek görüyorum ki CHP’li bazı vekiller bu operasyonu sulandırmak için elinden geleni yapıyor. Hiç kafana takma. Boş tenekeden çok ses çıkarmış" diye yazdı.

'KUZU GİBİSİN KUZU'
Bekaroğlu Kuzu'ya, "Burhan Hoca; kuzu gibisin kuzu, yine buldun boşluğu, yakaladın fırsatı" yanıtını verdi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/buketaydininpozlariolayolduh16321.html
Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! İşte A101 ve BİM’de yağ fiyatları56 izlenme
Diyanet VİP cuma namazından vazgeçmedi!134 izlenme
Çiftçi eylemleri yayılıyor!23 izlenme
Bu vatan uğruna hepsi mücadele etti! Gaziler arasında ayrım olur mu?116 izlenme
Özgür Demirtaş son çareyi açıklayıp, sosyal medyadan çağrı yaptı32 izlenme
AKP’li Şanlıurfa Belediye Başkanı ‘Sel felaketinde hiçbir sorumluluğumuz yok’ dedi!50 izlenme
Cinsel istismardan kaçan kız çocuğunun sığındığı karakol önünde utanç kuyruğu27 izlenme
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldığında herkes şok olabilir! Emekli Polis Kurtbaba’dan çok konuşulacak 10 yıllık detay56 izlenme
Yılın ilk 5 ayında 47 bin 128 esnaf kepenk kapattı!
İran'dan ABD'ye uyarı: "Bir boğaz daha kapanır"
Uşşaki cemaati lideri Fatih Nurullah'ın elini öpen cennete gidiyormuş !
CHP'nin ‘sağlık çalışanlarının sorunlarının araştırılması’ önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!