Bursalı vatandaşlar ÖSO bayrağına geçit vermedi, bir genç böyle tepki gösterdi: "Ben 2 ay sonra askerim. Bunları korumak istemiyorum kardeşim"

45 izlenme 25 Temmuz 2023
Reklamlar

Bursa'da ÖSO bayrağı ile fotoğraf çeken Suriyeli mülteciler vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.



Bursa'da ÖSO bayrağı açıp video ve fotoğraf çekmek isteyen Suriyeliler Bursalı vatandaşlar tarafından engellendi. 
"Burası Türkiye" diyen vatandaşlar, bayrak açmaya kalkışan sığınmacılara geçit vermedi. Video kaydı alan vatandaş, "Ben 2 ay sonra askerim. Bunları korumak istemiyorum kardeşim" diyerek isyan etti. 

O anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Odatv.com 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

“Suriye’de ne işimiz var?” diyen Hopa halkına polis engeli! CHP Gürsu İlçe Başkanlığı'na taşlı saldırı! Köylüler Komünist başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ofisini bastı ve "başkan istifa" sloganları attı. İngilizlerden Erdoğan ve TL yorumu: "Türkler korku ve hayretle izledi"