Çocukların darp edildiği tarikat yurdu önünde eylem: "Kötülük yuvası tarikatları dağıtacağız"
Mansur Yavaş’tan 10 Kasım paylaşımı: “Bir milletin yeniden doğuşuna öncülük eden lideri saygıyla anıyoruz. İzindeyiz Atam…”
Sağlıkçılara şiddet! Özel klinikte tahlil yaptırıp parasını geri istediler
İzmir'de iki Atatürk büstüne saldırı düzenleyen şüpheli tutuklandı!
Karnını doyurmak için zeytin toplayan 66 yaşındaki emekli: "13 bin maaş alıyorum. Ama benim 13 bin lira maaşım bana yetmediği için şimdi zeytin bahçesinde zeytin topluyorum"
CHP'li Ulaş Karasu İzmir'de pazara çıktı: “Millet soğana muhtaç oldu”
CHP'li vekiller bütçe görüşmelerine gelen Ali Yerlikaya'nın önüne set kurdu! "Milletvekillerini Esenyurt'a almadınız biz de sizi Meclis'e istemiyoruz"
Azmettirici Servet Bozkurt 2 kişiyi öldürüp kaçtı, Selma Ateş sordu: "Mühebbet hapis yiyeceği için '1 kişiyi daha öldürsem hiçbir şey fark etmez' düşüncesiyle bizi de mi öldürecek?"
Arka Sokaklar tarikat dosyasını açtı: "Torununla aynı yatağı mı paylaşıyorsun?"
Esenyurt'ta oturma eylemi yapanlara çadır engeli! CHP İstanbul İl Başkanı Çelik: "Provokasyona gelmeyeceğiz!"
Gazeteci Murat Ağırel paylaştı: "Günlerce reklamı yapılan 608 milyon euro'luk Çukurova Havalimanı'nın çatısı su akıtıyor"
İmamoğlu'ndan Milli Eğitim Bakanı'na kreş resti: "Senin yazın vız gelir tırıs gider. Hadi gel de kapat. Cesaretin varsa bekliyorum"
2000-2023 yılları arasına en çok mülteci ağırlayan Avrupa ülkeleri belli oldu
Erdoğan'ı protesto ettiği için tutuklanan Şeyma Yıldırım'ın annesi: “Bu mu adalet? Hani biz Filistin'in yanındaydık ne oldu?”
Keçiören Belediye Başkanı çılgına döndü: "Nerede Türk bayrağı nerede Atatürk? Bir daha olursa hepinizi kovarım!"