"Almanya çok kötü" diyen gurbetçilerin yalanını ifşa etti! Türkiye'den göç etti Almanya'da bunlara sahip oldu
Barış Yarkadaş CHP kulislerinden aktardı: “Kılıçdaroğlu hata yaptığını söyledi. İmamoğlu'na üçüncü dava hazırlığı var”
Alevi gençler için düzenlenen harem-selamlık kampa tepki
Asgari ücretle inşaatta çalıştığını söyleyen vatandaş: "Şükret, nereye kadar şükür? Valla ben şükretmiyorum arkadaş bu sisteme"
Wagner şefi Prigojin'den Putin'e yanıt gecikmedi: "Hiç kimse taleplerine teslim olmayacak"
Wagner Moskova kapılarına dayandı
Su siparişi veren gurbetçinin ödeme yöntemi gündem oldu: "Üstü kalsın"
Kurban kesip kesemeyeceği sorulan vatandaş "Kurban mı? Eti görmeyeli aylar oluyor. Adam çıksa dese ki 'Ben peygamberin yerine geldim' herkes buna inanır"
Ürünleri elinde kalan Şanlıurfalı çiftçi "Kimse saman alamıyor. Kimse buğday alamıyor. Nerede bu millet. Nerede bu devlet" diyerek feryat etti
Kiralık arabayı oto yıkamaya getirdiler, karşılaştıkları manzarayla şok oldular: "Araplar kiralamış, temizliğe getirdiler. Şu arabaya bakar mısınız?"
TELE1 operasyonunu başlatan İYİ Partili Bahadır Erdem’in ‘Anayasa’da Türk lafı ve ilk 3 madde sözleri "Orada çok fazla değiştirilecek çok önemli şeyler yok. Çok fazla kıyamet kopartacak şeyler de yok"
10 Ekim Gar Katliamı'nın kritik polisiydi: Müfettişler "soruşturulsun" dedi, AKP Tunceli'ye Emniyet Müdürü yaptı
Sağlık çalışanlarına terlik bile aldırmayacak giyim yardımı
Afgan sığınmacı kendisini yemeğe davet eden anne ve kızını bıçakladı
Fatih Altaylı: "Yanardağ’ın 5 beterini söyleyenler TRT’de yönetim kurulu üyesi oldu"