Kartalkaya duruşması karıştı, sanık avukatları salonu terk etti
Ekrem İmamoğlu yeni mektup adresini paylaştı: “Hapishane duvarları bize engel olamaz, sesin bana ulaşsın”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında AKP grubuna ayakkabı kutusu verildi
Galata Kulesi'nde 'İngilizce' skandalı! Dünyanın en çok izlenen yayıncısı IShowSpeed, Galata Kulesi'nde İngilizce bilen personel bulamadı
Bu sabah gözaltına alınan Hakmar ve Tatbak'ın sahibinin ''Beni Gülen yükseltti, servetim feda olsun'' dediği ortaya çıktı
Depremde 15 kişiye mezar olmuştu! Kamu görevlilerinden skandal savunma: "Denetim yükümlülüğümüz yok"
Meclis'te tansiyon yükseldi! Zeytinlik protestosu AKP'li vekili çılgına çevirdi, muhalefetin üzerine yürüdü
Sakarya yangınında hayvanların yükselen sesleri geceyi inletti
Bilecik'te boşaltılan köyde oturan vatandaş: "Vatandaşların durumları kötü, zehirlenenler var, hayvanlarını kurtarmaya çalışanlar var"
Şehit olan 10 orman işçisinin kimlikleri belli oldu
Faiz kararı açıklandı
Özgür Özel'den Hakan Fidan'a: "Tik Tok'a video koyuyor, Kurtlar Vadisi koyuyor. Pabucumun kenarı Kurtlar Vadisi'nden umut besleyen, Tik Tok'la gençleri kandıracak olan pabucumun atanmışı"
Diyanet'in 'eskort' skandalı büyüyor: Yeni detaylar ortaya çıktı
Cübbeli Ahmet de sahte diploma tartışmalarına dahil oldu!
Özgür Özel: "Tüm sistemi çalmışlar. Devletin dijital altyapısına sızmışlar. Sahte diplomalar düzenlemişler. Ya, insanda birazcık utanma olur. 9 aydır bu ülkede bu skandalı örtüyorlar"