Avcılar'da kadına saldıran yabancı uyrukluyu çevredekiler kovaladı
Trendyol ve Hepsiburada’dan skandal! 'Beyaz Toros' tişörtleri satışa çıktı: Tepkiler sosyal medyayı salladı
Selma Ateş dikkat çeken suikast sonrası konuştu: "Biz Serdar Öktem'in korunmasını istedik. Cezasız kalan suçlar nedeniyle bu noktadayız!"
Serdar Öktem suikastında saldırganların kullandığı değerlendirilen silah ve teçhizatların ele geçirildiği anların görüntüleri ortaya çıktı!
Menzil'deki miras kavgası Almanya'ya sıçradı: Müridler şeyhlerin miras kavgası için meydana döküldü
CHP’nin masasındaki anket kulislerden sızdı
İsrail'in alıkoyduğu Türk milletvekilleri cezaevine götürülecek!
Türk moda devi Türkiye'deki fabrikasını kapattı Mısır'a taşındı: Binlerce çalışan işsiz kaldı
Vatandaşın asgari ücret talebi belli oldu! Top artık AKP'de
İnan Güney'den kızına duygulandıran mesaj: "Bugün yeni yaşına giriyorsun ya...."
800 emekçi greve çıkınca valilik yasak getirdi! İşçilerin maaşını ödemeyen o şirket altı milyar ciro yapıp neredeyse vergi ödememiş!
Kuradan CHP çıkmıştı: Bayrampaşa seçimi iptal edildi!
Elektrik zammına inanmayan AKP'li: "Emekliyim evim kira, zengin değilim ama Erdoğan dünyada bir tanedir"
Özgür Özel'den Mansur Yavaş açıklaması: "Mansur Yavaş’ın rüşvete, ihaleye fesat karıştırmadığının bir ispatıdır. Mansur Bey izne gerek olmadan tüm sorulara cevap verebilecek bir öz güvene sahip"
Burdurlu besici: "Saman 7 bin, silaj 3,5-4 bin, küspe 2 bin lira. Et fiyatları düşüyor. Sebebi şap hastalığı ve gereksiz ithalat"