Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, yabancı uyrukluların işlettiği Alzein adlı tavuk restoranında, vatandaşlara bozulmuş etlerin çamaşır suyuna batırılarak servis edildiği ortaya çıkmıştı.
Zabıta ekiplerinin durumu tespit etmesi üzerine halk sağlığıyla oynayan işletmeye para cezası uygulanarak iş yeri mühürlemişti. Ayrıca, 5000 kilogram bozuk tavuk eti de imha edilmişti.
Gazeteci Mehmet Yetim'in sosyal medya paylaşımına göre o işletme tekrar açıldı. Görüntülerde normal faaliyetlerine devam ettiği görülen işletmenin müşterilerine tekrar hizmet vermeye başlaması tepki çekti.
Mehmet Yetim o görüntüleri "Şanlıurfa'da çamaşır suyu ile yıkanan bozuk etler ile gündeme gelen ve zabıta ekipleri tarafından mühürlenip kapatılan Alzein adlı yabancı uyruklu şahısların işlettiği lokanta açık görüntülendi" ifadeleriyle paylaştı.

Yeniçağ
Özhaseki-Gökçek kavgasında ortalığı karıştıracak sözler: Gözünü oyacaksın!
Mustafa Kemal’in askerleriyiz
Sedat Peker'in avukatından yeni açıklama
Mehmet Ağar hakkında flaş gelişme! Marina'dan kovuldu!
Atatürk’ün doğum tarihi yanlış yazıldı! İnceleme başlatıldı!
TTB’den Sağlık Bakanlığı’na mektup! Şehir Hastaneleri hakkında inanılmaz iddialar!
78 canın gittiği yangında denetçinin ifadesi şoke etti
'Aziz İhsan Aktaş' davasında avukat beyanları tamamlandı! Cuma günü ara karar bekleniyor...
Çöpten 'tarihi geçmiş et' bulduğu için sevinen teyzenin sözleri yürekleri burktu...
İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Son kişi de olsam mücadele edeceğim
Şok görüntüler ! Salda Gölü'nün çalınan kumları, Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Maxx Royal oteline mi taşındı ?
Aykut Erdoğdu: Enflasyon hedefi ilk aydan saptı
Kaftancıoğlu'nun avukatı Ergün Özer: Talimatla yapılan yargılama süreci olduğu için karara şaşırmadık
Deprem sonrası Prof. Dr. Üşümezsoy'dan kritik uyarı: "Bu bir işaret"