Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, yabancı uyrukluların işlettiği Alzein adlı tavuk restoranında, vatandaşlara bozulmuş etlerin çamaşır suyuna batırılarak servis edildiği ortaya çıkmıştı.
Zabıta ekiplerinin durumu tespit etmesi üzerine halk sağlığıyla oynayan işletmeye para cezası uygulanarak iş yeri mühürlemişti. Ayrıca, 5000 kilogram bozuk tavuk eti de imha edilmişti.
Gazeteci Mehmet Yetim'in sosyal medya paylaşımına göre o işletme tekrar açıldı. Görüntülerde normal faaliyetlerine devam ettiği görülen işletmenin müşterilerine tekrar hizmet vermeye başlaması tepki çekti.
Mehmet Yetim o görüntüleri "Şanlıurfa'da çamaşır suyu ile yıkanan bozuk etler ile gündeme gelen ve zabıta ekipleri tarafından mühürlenip kapatılan Alzein adlı yabancı uyruklu şahısların işlettiği lokanta açık görüntülendi" ifadeleriyle paylaştı.

Yeniçağ
100 yıllık türbe kaldırıldı, mezar boş çıktı!
Diyanet Cuma hutbesinde Atatürk'e ve İstanbul'un Kurtuluşu'na yer vermedi!
CHP'den şehit yakınları ve gaziler için ikramiye teklifi
Çocuk istismarından tutuklanan tarikat 'şeyh'i Fatih Nurullah'a bir istismar davası daha!
87 kez evlenen adam, kadınların onu neden sevdiğini söyleyince ağızları açık bıraktı.
Ne İstanbul, ne Ankara! Türkiye'de en çok dövize sahip olan ilimiz!
Kızını Meclis’te işe sokan Mustafa Destici kendisini böyle savundu: "Burada gayriahlaki bir durum yok"
Emekli ikramiyeleri yatırılmaya başladı: Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?
Ali Müfit Gürtuna'dan iktidara belediye tepkisi!