Home
06 Ocak 2018 ( 223 izlenme )
Reklamlar

Cami altı ‘Diyanet kafe’

Ankara’nın Bilkent semtinde yer alan ve şehit cenazelerinin kaldırıldığı ‘’VİP Cami’’ olarak anılan Ahmet Hamdi Akseki camiinin alt katına kafeterya açıldı. Caminin kapısına da, ‘’Kitapkahve” adı verilen kafeteryanın tabelası ve ‘’Lezzetle okumak için’’ yazısı asıldı.

Tost ve sandviçin yanı sıra, çay kahve ve soğuk içeceklerin de satıldığı kafeteryada,Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yayınlanan, dini içerikli kitaplar da bulunuyor.

FOTO:SÖZCÜ/Yavuz ALATAN

FOTO:SÖZCÜ/Yavuz ALATAN

Kafeterya, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından işletiliyor.

http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/camilaltidiyanetkafe2162695/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkler de akın akın gidiyordu: 'Güvenli vaha' ıssız beton çölüne döndü İBB soruşturmasında tutuklanmıştı: Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulundu İstanbul seçimlerini iptal ettirmek için 'FETÖ'cü arayan AKP'li Ali İhsan Yavuz, FETÖ organizasyonundan çıktı ! 19 Mayıs kutlamaları gölgesinde 7 milyon metrekare arazi satışa çıkarıldı!