İzmir’in Balçova ilçesinde, 16 yaşındaki E.B. tarafından Salih İşgören Polis Merkezi’ne düzenlenen ve polis başmüfettişi Muhsin Aydemir ile polis memuru Hasan Akın'ın şehit olduğu silahlı saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Saldırgan E.B.'nin de öldüğü olayda E.B. ile irtibatta olduğu belirlenen İran uyruklu bir kişi ise İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken saldırganla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor. E.B.'nin 16 yaşında olmasına rağmen sosyal medya hesabından saldırgan paylaşımlarda bulunması dikkat çekti.
Hüda Par'dan Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Çevik'in, saldırganın sosyal medya paylaşımlardan birini beğendiği ortaya çıktı.

Çevik, 2018 seçimlerinde Hüda Par'dan İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı olmuştu.

İbrahim Çevik'in aynı zamanda Hüda Par İzmir İl Başkan Yardımcılığı da yaptığı öğrenildi.

İki polisin şehit olduğu hain saldırıyı gerçekleştiren saldırganın paylaşımını beğenen Hüda Par'lı İbrahim Çevik'in sosyal medya hesaplarında hala "HÜDA PAR Narlıdere Belediye Başkan Adayı" yazması da dikkat çekti.
Barbaros Şansal: "Dilan Polat’ı Süleyman Soylu’ya sorun…"73 izlenme
İnsanlar tabi Yunanistan'a gider: Türkiye'de 146 bin lira istenen tatil Yunanistan'da bakın ne kadar?38 izlenme
Yeni doğan bebeği böyle ölüme göndermişler! "Çek tüpünü gitsin"45 izlenme
AKP'li Mücahit Birinci'den TRT spikeri paylaşımı: "Gereği yapıldı"61 izlenme
Enflasyon hesaplarında büyük fark: İşçi, memur ve emekli zammını etkiliyor50 izlenme
Sağlık Bakanlığı duyurdu: 19.126 yeni vaka tespit edilirken, 123 kişi hayatını kaybetti, 20.274 kişi sağlığına kavuştu!62 izlenme
10 fabrikanın kilidi hazır!295 izlenme
Eylem Tok’un New York’ta 96 bin dolara kiralamaya kalktığı ev sahibinden tokat gibi yanıt45 izlenme