Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon’un son bölümüne ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan konuk oldu.
Programa ara verildiği sırada seyirciler arasında ‘Ne mutlu Türküm diyene’ sözü sebebiyle tartışma yaşandı. Tartışmayı salonda görevli güvenlik görevlileri yatıştırırken, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ demek istemediğini belirten bir genç salondan çıkarıldı.
Babala TV’nin sahibi ve programın sunucusu Oğuzhan Uğur, yaşanan tartışmanın üzerine kulisten salona geri döndü. Uğur tartışmanın neden yaşandığını öğrendikten sonra, salondan çıkarılan genci programa yeniden davet etti.
Uğur, salondan çıkarılan gençlere, taraflarla konuştuktan sonra “Ekibim adına seni dışarıya götürdükleri için özür diliyorum senden” ifadelerini kullandı.
Uğur salondaki seyircilere hitaben şunları söyledi:
“Arkadaşlar bu programda kimse, kimseye bir şey dayatamaz izleyiciler arasında. Aranızda çıkan tartışmanın neden buralara kadar geldiğini biliyoruz değil mi geçmişinde, evvelinde? Bu şekilde çözebilir miyiz? Çözemeyeceğimizi biliyorsunuz değil mi? Tamam, teşekkür ediyorum. İzin verirseniz bize öğretilmiş bu konuları daha sonra bambaşka bir yerde tartışır mıyız lütfen? Çok özür diliyorum, benim haberim yoktu senin dışarı götürüldüğünden. Çayını iç, sorunu da sor, tamam mı?”
Salona dönen genç daha sonra Oğan’a sormak istediği soru için söz aldı.
Öte yandan Uğur, verilen ara sırasında salonda yaşanan tartışmanın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Uğur, paylaşımına, “En zor sınavımdı” notunu düştü.
Tele1
İsrail’den NATO’ya skandal Türkiye çağrısı
Bağcılar iftar çadırında isyan etti: "Öyle fakir insanlar var ki aklın hayalin durur. Ekmeği çöpten topladığını gördüm, gerçekten gördüm. 20 bin lirayla geçinebilir misin?"
Barış Atay'dan Bahçeli'nin "askıda ekmek" kampanyasına sert tepki!
DNA işlemleri tamamlanan Cem Garipoğlu tekrardan gömüldü
Vatandaş umudu kesti, erken seçim istiyor
15 Temmuz gazilerinden, AKP'lilerin FETÖ'ye af söylemlerine isyan! 'Bunu Kılıçdaroğlu söyleseydi yer yerinden oynardı!'
AKP'li Rümeysa Kadak'ın meclisteki gençler konuşmasına tepki yağdı! 'Hayallerini çaldığınız torpilsiz AKP'li olmayan gençlerin ahı yakacak sizleri!'
Ankara kulislerinde konuşulan iddia: Memur ve emekli hayal kırıklığına uğrayacak
Patlama olan havai fişek fabrikasının sicili kabarık çıktı! Patladıkça isim değiştirmiş, işçileri suçlamış, AKP ile sıkı ilişkiler!
Lübnan, 1,5 milyon Suriyeli sığınmacı için 30 milyar dolar tazminat istedi!
Gebze'de çöken binanın dün çekilen fotoğrafları ortaya çıktı: Zemin kaymış!
'Tosuncuk'un yükseliş serüveni! İşte tüm planları yaptığı ev...
Türkiye dışında en büyük Atatürk Parkı ABD’de Michigan’da açılıyor
1.4 Milyon TL zarara uğratılan Makina Kimya Endüstrisi’nin Genel Müdürü Akdere'den skandal savunma!