İsrail, İran'ın batısında bulunan Kirmanşah kentindeki Farabi Hastanesi'ni vurdu.
İran devlet haber ajansı Tasnim'in haberine göre, saat 09.00 civarında yapılan füze saldırısında hastane ciddi hasar gördü. Hastanede bazı hastaların yaralandığı bildirildi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekai, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırıya, "İsrailli saldırganlar, İran'ın batısında yer alan Kirmanşah kentindeki Farabi Hastanesi'ni hedef aldı. İsrail Savunma Bakanı'nın talimatıyla hastanelere ve yerleşim bölgelerine yönelik bu saldırılar uluslararası hukukun ciddi bir ihlali ve bir savaş suçudur. Tarih yargılayacak; bu rejimin destekçilerini ve savunucularını ebedi bir utanç bekliyor" ifadeleriyle tepki gösterdi.
Halk TV/Nefes
Ziraat Bankası’yla ilgili 320 milyon dolarlık Demirören iddiası Meclis’te
30 milyar TL’lik bağış tartışması: Merkez Bankası’nın kârı nasıl dağıtılıyor?
Kocaeli Üniversitesi rektöründen engelli tuvaleti isteyen engelli öğrenciye utandıran yanıt! “Bağış bulursan tuvalet yaparız”
Kiraları aşan elektrik faturaları ampulü patlatacak!
CHP'li Aytekin: AKP, halk sağlığı sorunudur
En eski çikolata şirketi İtalyanlara satılıyor!
AKP’li başkandan skandal sözler! "Bodrum'u almadan Muğlayı almamız zor. O nedenle..."
Yeni Akit yazarı Hacı Yakışıklı, Gülşen ve Tarkan'ı hedef aldı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2.1 milyar dolarlık ek maliyet sahipsiz kaldı!
İYİ Parti'li Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel seçim sözünü tuttu: "Kaçak ve suça karışan Suriyelileri gönderiyoruz"
Alparslan Türkeş Vakfı'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek kararı
Yargıtay Başkanlığı seçiminde saray müdahalesi ters tepti
Suriye/Irak tezkeresindeki ‘yabancı asker’ maddesine itiraz eden gaziler: "Yabancı asker işgal demektir, tehdittir!"
Yangını yağmur söndürdü, Bakan Yumaklı 'Rabb'imin Lütfu' dedi