Home
04 Şubat 2019 ( 227 izlenme )
Reklamlar

'Camiye gelmiyorsun' diyerek Alevi işçiyi kovdular!

Haribo’da 3 yıldır çalışan Veli Erdoğdu adındaki bir işçi, önce camiye çağrıldığı sonra da Alevi olduğunu söylemesi üzerine “Cem evine gidiyorsun” tepkisiyle karşılaşarak vardiya amiri tarafından işten çıkarıldığını iddia etti.



Gerçek Gündem'in aktardığına göre; 40 yaşında bir işçi olduğunu ve 20 yıla yakındır da Esenyurt’ta ikamet ettiğini belirten Veli Erdoğdu, “Askerden geldiğimden beri fabrikalarda işçi olarak çalışıyorum. Yaklaşık 20 yıllık işçilik hayatım boyunca hep emeğimle, alın terimle, onurumla, namusumla çalıştım ve yaşadım. Bugüne kadar ne oturduğum bir mahallede ne de çalıştığım bir iş yerinde hırsızlığım, arsızlığım, yolsuzluğum, namussuzluğum ve ahlaksızlığım olmamıştır” dedi. 


https://www.abcgazetesi.com/guncel/camiyegelmiyorsundiyerekaleviisciyikovdular/haber120648

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 yıl önceki gibi yine tutuklanan Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu kimdir ? Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı MEB'den yeni skandal: Cumhuriyet'in ilk yılları baskı, AKP rahatlık dönemi Sele kapılarak sürüklenen 2 kişi son anda kurtuldu, o anlar kamerada