Home
22 Nisan 2023 ( 30 izlenme )
Reklamlar

Canan Kaftancıoğlu: "Yasak olduğunu bile bile Erdoğan posterini devlet indirmiyorsa biz de asarız dedik ve astık"


Yasak olmasına rağmen tarihi surlara cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın afişinin asılmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan bir hamle geldi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun surlara afişi asıldı.



Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yasak olmasına rağmen posterinin tarihi surlara asılmasının ardından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri de asıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Erdoğan posterinin asılmasına tepki gösterdiği Twitter paylaşımının altına Yenişafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz "Hımmm" notuyla bir video paylaştı. Videoda tarihi surlara asılan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası posterlerinin asıldığı tarihi surlar yer aldı.

"HODRİ MEYDAN"

Karagöz'ün paylaşımına Kaftancıoğlu ise "Bence de hımmm! Mütekabiliyet deniyor buna.. Devleti yönetenler yasak olduğunu bile bile o posteri uyarmamıza rağmen indiremiyorlarsa eğer (yasa indirmeyi emrediyor) biz de asarız dedik ve astık. (Birini indiremediler şimdi görevlerini yaparlar ve tamamını indirirler belki) Ya da kendileri bilir. Hodri meydan!" yanıtını verdi. 


Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bilirkişi raporu çıktı: "AOÇ’nin en ufak parçasının dahi beton olmaması gerekiyor" Kastamonu polisi '128 milyar dolar nerede?' diyen davulcunun peşine düştü! Prof. Dr. Oytun Erbaş’tan skandal asgari ücret yorumu: "Fakir hayat en sağlıklı hayat" Kılıçdaroğlu'ndan TEKNOFEST ziyaretini değerlendiren Selçuk Bayraktar'a yanıt: Orası Devletindir, kişiye ait değildir.