Birleşmiş Milletler'in (BM) 80. Genel Kurulu'na katılma vesilesiyle ABD'de bulunan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Washington'da ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya geldi.
Beyaz Saray’da gerçekleşen görüşmeye ilişkin CHP'den tepki geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabından Rahip Brunson’ı serbest bırakılmasını hatırlatarak tepki gösterdi.
Görüşmenin her detayının fiyasko olduğunu söyleyen Başarır, açıklamasından şunları kaydetti:
"Trump’tan al haberi… Trump diyor ki; ‘Ben aradım Erdoğan, Rahip Brunson’ı serbest bıraktı.’ Bu nasıl bir utançtır! Adalet bakanı değil 75 kere, 7575 kere ‘Türkiye bir hukuk devletidir’ dese de bu utanç temizlenmeyecek! Yargı yok, talimat var! Tek kelime ile bu bir rezalettir!
Erdoğan ve Trump arasında geçen görüşmenin her yanı ayrı fiyasko! Trump diyor ki; ‘Erdoğan benden Halkbank için iyilik istedi’ ‘Rusya’dan petrol alma’ ‘O hileli seçimleri herkesten daha iyi bilir.’ Telefonla, pazarlıkla, talimatla yargı ve dış politika! Bağımsız yargı yok, egemenlik yok, itiraz hiç yok! Trump konuştu, ‘asrın lideri’ sustu!"
Bu nasıl yargı bağımsızlığı? Deniz Yücel nasıl tahliye edildiğini itiraf etti161 izlenme
Otoban için 25 bin dönüm tarım arazisi yok edilecek!58 izlenme
Kadınları hedef alan imam Halil Konakçı'dan "zina" çıkışı: 'Dört şahidin dördü de kılıcın kınına girdiğini görecek'90 izlenme
Dikili’de özel yurtta çocuklara cinsel istismara 53 yıl hapis cezası!192 izlenme
YSK'nın müdürü AKP mitinginde!445 izlenme
“FETÖ’nün en büyük destekçisi AKP”459 izlenme
İşte İzmir’de FETÖ'nün akıttığı para!89 izlenme
The New York Times Türkiye ekonomisini yazdı: "İnsanlar ekmek kuyruğunda"65 izlenme
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: "Eşim Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım beni öldürmek için katil arıyor"
İlk işi stadın adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk yapmak oldu!
Murat Aci'nin aile avukatı Hacı Orhan: “Timur Cihantimur ve Eylem Tok, yakalanmayı kendileri planladı. “Türk kurye yakalattı” iddiası yanlış”
Özkan Yalım, Özgür Özel'le ilgili yeni ifade verecek