Cumhurbaşkanı Erdoğan, günler öncesinden duyurduğu ‘KKTC müjdesini’ dün açıkladı. KKTC’ye yeni cumhurbaşkanlığı ve meclis binaları ile millet bahçesi yapacaklarını söyleyen Erdoğan, mevcut cumhurbaşkanlığı binası için “gecekondu” ifadesini kullandı.
Erdoğan’ın müjdesini değerlendiren Veli Ağbaba, “Ecevit’in şehitler vererek kurtardığı Kıbrıs’a beton saray dikmeye çalışıyor. Keşke Ecevit’in o anlayışından biraz feyz alabilse; milliyetçiliğinden, vatanseverliğinden feyz alabilse bunları yapmazdı. Recep Tayyip Erdoğan’ın aklı fikri paraya, ranta ve inşaata çalışıyor” diye konuştu.
Ağbaba, “Gördüğü her yere bina dikmeye çalışıyor, gördüğü her yere saray dikmeye çalışıyor. Yazlık, kışlık, kaçak sarayı... Bunlar yetmiyor; bir de Kıbrıs’ta bir saray, külliye yapmaya çalışıyor. Türkiye’de yeşil bırakmadın, rant için yağmaladın. Lütfen Kıbrıs’tan elini çek” dedi.
Erdoğan’ın Kıbrıs’a giderken müteahhitleri yanında götürdüğünü belirten Ağbaba, “Dün Azerbaycan’a götürdü müteahhitlerini, bugün Kıbrıs’a götürüyor. Amaç, Türkiye’deki ranttan sonra Kıbrıs’taki rantı da kendi yandaşlarına, ortaklarına rant sağlamak. Türkiye’yi mahvettin, Kıbrıs’a mahvetme. Bu 5’li çete dedikleri, kendi cepleri için çalışmıyor bu 5’li çete; Recep Tayyip Erdoğan’a çalışıyor. Bilin ki saraylar onlara veriliyorsa bunun en büyük ortağı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kıbrıs'tan elini çek” diye konuştu.
Kanal İstanbul'da bir rant kapısı da Diyanet'e açılmış!158 izlenme
Suriyeli istilasını gösteren 3 dakikalık video: Kurtuluşun simgesi Gaziantep Arap şehrine döndü!46 izlenme
AKP’den CHP’ye geçen belediyenin mali tablosu ortaya çıktı: Toplam borç 332 milyon TL!41 izlenme
İktidar, İstanbul Beykoz 'da kaçak villa yapanlara göz yumdu: Torpilli villalar için ormana kıydılar31 izlenme
Kamu ihaleleri AKP’liyi ihya etti32 izlenme
Aileden ‘düşman hukuku’ tepkisi: İBB tutuklusuna 1 günde 1222 kilometre yolculuk yaptırılacak32 izlenme
Barış Yarkadaş, Meclis başkanının yolladığı davetiyeyi iade etti140 izlenme
Çiğdem Toker: Düzenlemeyi önceden öğrenenler gece 18 TL'den 1 milyar dolar sattı53 izlenme
Osmaniye'de vatandaşlar hayat pahalılığına isyan etti: "Saraydakiler yiyor, içiyor, keyfine bakıyor; biz zulmünü çekiyoruz"
Corona cezaları için CHP'den yasa teklifi! " Corona cezaları amacından saptı, af çıkarılmalı"
Yargıtay Daire Başkanı’ndan Yeni Şafak’a sert tepki: "Yeni Şafak çetesi"
Diyanet faizden 677 bin TL kazandı