Home
06 Ocak 2025 ( 15 izlenme )
Reklamlar

CHP'li belediyeye bir soruşturma daha


Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Beykoz Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü V.G. hakkında yapılan bir paylaşımı ihbar kabul edip rüşvet iddiasıyla soruşturma başlattı. Savcılık, belediye hakkında daha öncede usulsüz harcama iddiasıyla inceleme başlatmıştı.



Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı daha önce konser giderleri ve spor kulübü alımı ile ilgili hakkında inceleme başlattığı CHP'li Beykoz Belediyesi'ni bir kez daha mercek altına aldı.

Savcılık bu kez bir sosyal medyada paylaşımı ihbar kabul ederek Beykoz Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü V.G. hakkında rüşvet aldığı iddiasıyla resen soruşturma başlattı.

KONSERLER VE SPOR KULÜBÜ DE MERCEK ALTINDA

Beykoz Belediyesi'nin organize ettiği 3 konser için de Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı usulsüz harcama iddiasıyla inceleme başlatmıştı.

Savcılık ayrıca Beykoz 1908 AŞ'nin Tuzlaspor'un haklarını satın alarak Beykoz Anadolu Spor AŞ. adıyla TFF 2. Lig'de oynama sürecini de aynı gerekçeyle inceleme altına almıştı. İki konu hakkındaki inceleme henüz sonuçlanmadı.

Nefes

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan 10 Kasım mesajı: "Atatürk yalnızca bir lider değil, milletin yeniden var oluş iradesidir" İstanbul Havalimanı da parsel parsel! Bakan Tunç açıkladı: Yenidoğan çetesi soruşturmasında 22 kişi tutuklandı! Selimiye Camisi'ndeki tepki çeken restorasyona mahkemeden 'yürütmeyi durdurma' kararı!