Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan iş insanı Hüseyin Köksal’ın şoförü olarak dosyada yer aldığı belirtilen Servet Yıldırım, iktidara yakınlığıyla bilinen Ferhat Mutlu’nun YouTube kanalında 72 dakikalık bir söyleşi verdi. Programda çeşitli iddialarda bulunan Yıldırım’ın açıklamalarındaki çelişkiler sosyal medyada geniş yankı buldu.
Yıldırım’ın yayın sırasında Özgür Özel’e yönelik tehdit içerikli ifadeler kullandığı öne sürülürken, daha önce Ekrem İmamoğlu, Dilek İmamoğlu ve tutuklu aileler hakkında yaptığı küfürlü paylaşımlar da ortaya çıktı.
Program boyunca CHP’li isimlere yönelik rüşvet suçlamalarında bulunan Yıldırım’ın kolundaki saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Yıldırım yayında Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır’ı rüşvetle suçlarken, kolunda Patek Philippe Nautilus model bir saat bulunduğu görüldü.
Gazete Pencere'den Tolga Balcı'nın haberine göre, söz konusu saatin güncel satış fiyatının yaklaşık 5 milyon 618 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan kesitlerde, Yıldırım’ın bazı ifadeleri çelişkili bulunarak eleştirildi. İtiraflarıyla program sunucusunu bile şaşırtan Yıldırım, program sırasında bir an “Ekrem Bey” ifadesini kullandıktan sonra “pardon” diyerek yalnızca “Ekrem” demesi dikkat çekerken, Boğaziçi İmar Müdürü Elçin Karaoğlu’ndan konuşma boyunca kadın olarak söz etmesi de tartışma yarattı.
Ayrıca İBB’nin 50 avukat için iki villa kiraladığı ve bu avukatların burada kaldığı yönündeki iddiası üzerine sunucunun "50 kişi 2 villaya nasıl sığar?" sorusuna "20 bin TL maaş alıyorlar" diye cevap verdi. Yıldırım, sunucunun şaşırıp "20 bin TL mi?" diye sorması üzerine ise cevap veremedi.
Yıldırım'ın 50 milyon TL’nin kurye motosikletle taşındığını öne sürmesi de şaşkınlık yarattı. 50 milyon TL’nin tamamı 200 TL banknot olsa bile 250 kilo yapıyor.
Yıldırım’ın, patronu Hüseyin Köksal’ın soruşturmadan haberdar olduğunu ve kendisine yurt dışına çıkmasını teklif ettiğini iddia etmesi de kamuoyunda en çok konuşulan başlıklardan biri oldu.
Dehşete düşüren iddia: Uygur İlim Marifet Vakfı’nda 7 çocuğa cinsel istismar!31 izlenme
Suriyeli sayısı bir ayda 33 bin arttı!201 izlenme
Mamak Belediyesi'nde büyük skandal! Belediye Başkanı Murat Köse'nin kimleri işe aldığını mecliste tek tek açıkladı!45 izlenme
Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü: Hz. Peygamber’in hadisi şerifiyle salgını önledik136 izlenme
İlk anket 60 ilde yapıldı: Kılıçdaroğlu mu Özel mi önde çıkıyor?16 izlenme
Sosyal medya Tuncay Mollaveisoğlu’nun Tuğçe Kazaz’a yanıtını konuşuyor300 izlenme
Thodex Kurcusu Faruk Fatih Özer için istenilen ceza belli oldu!51 izlenme
Türkiye yüzyılı tam gaz devam ediyor: AKP'nin kalesinde suya dev zam!29 izlenme
'Numan Kurtulmuş'un Erdoğan hakkında söylediklerini açıklarsam başı derde girer'
Sedat Peker'den 'Soylu' tepkisi: "Eğer suç işlediysem bunları senin beni koruman sayesinde işledim"
AKP Milletvekili Kemal Çelik onlarca kişinin gözünün içine baka baka böyle dedi! 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti'
Ukrayna'ya yönelik saldırılar devam ediyor! Rusya, seyir füzeleriyle Kiev ve Jitomir'i hedef aldı!