CHP'li Veli Ağbaba'dan Kayyum Gürsel Tekin'e şok sözler! "Saray yargısıyla iş yapan alçaktır, namussuzdur!"

9 izlenme 06 Eylül 2025
Reklamlar

CHP’li Veli Ağbaba, CHP İstanbul İl Yönetimi’ne kayyum atanmasını “AKP ile eski CHP yönetiminin değişimi hazmedememesi sonucu yapılan siyasi operasyon” olarak değerlendirdi. Mahkeme kararının partiye müdahale anlamı taşıdığını söyleyen Ağbaba, "Bu operasyon sadece AK Parti’ye yarar" dedi ve kayyum kararını tanımadıklarını açıkladı.


İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin CHP İstanbul İl Yönetimi’ni görevden alarak Gürsel Tekin’i kayyum olarak ataması CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Halk TV’de değerlendirdi.

Ağbaba, Ekrem Açıkel’e Yeni Bir Sabah programında yaptığı açıklamada, yargı kararının siyasi bir operasyonun parçası olduğunu vurguladı.

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Teyit.org derledi: İşte Erdoğan'ın bu seçim döneminde söylediği yalanlar Tunç Soyer’den çılgın proje: 96 bin haneye müjdeyi verdi Dolar ne kadar oldu? (30.07.2018) Enver Aysever’den Şaban Sevinç’e: “Kına yakabilirsin, Merdan tutuklandı!”