CHP'nin Silivri'de düzenlediği mitingde cep telefonu hırsızlığı kamerada

29 izlenme 15 Mayıs 2025
Reklamlar

CHP, Silivri'de "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde bir kişinin cep telefonunu çaldığı anlar kameralara yansıdı.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İstanbul Silivri'de düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesinde kalabalık grubun arasında yürüyen bir kişi, önünde yürüyen kadının cep telefonunu çaldı. Telefonu alan şüpheli, elindeki kıyafetin altına gizleyerek grubun arasından ayrıldı. Hırsızlık anları o anda kayıtta olan dron kamerasına yansıdı.

Olayın ardından telefonunun çalındığını fark eden kadının polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

halktv.com.tr

Kaynak:DHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seri tecavüzün anlatıldığı Keloğlan kitabına sadece yaş sınırlaması getirildi! Memur Sen'den zam açıklaması: 2025 en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte merak edilen rakam... Erdoğan’dan sosyal medya devlerine gözdağı Günün üçüncü operasyonu Denizli Merkezefendi Belediyesi’ne! 19 gözaltı