
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ümraniye İlçe teşkilatı tarafından seçim çalışmaları için kurulan çadıra çirkin saldırı. Dün gece saatlerinde Ümraniye Çarşı’da ttrafiğe kapalı alana kurulan çadıra gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler seçim çadırını kesici aletlerle tahrip etti.
Saldırıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin fotoğraflarının bulunduğu afişlerin bıçakla kesildiği görüldü. Çirkin saldırı nedeniyle CHP Ümraniye teşkilatı bugün saat 13 30 da partinin ilçe merkezi önünde bir basın açıklaması yapıp saldırı kınanacak.
Kanser hastası işçi anlattı duyan başını yere eğdi! "Çalışmazsam açım"11 izlenme
Bakanlığın taklit ve tağşiş listesinde yer aldı: Türkiye'nin süt imparatoru iflasın pençesinde25 izlenme
İmamoğlu, diploma soruşturmasında ifade verdi: İşte İBB Başkanı'nın ifadesi24 izlenme
CHP mitingi öncesi 'Kılıçdaroğlu' provokasyonu16 izlenme
Belediye başkanı isim isim açıkladı: 3 kat maaşlı kıyak!134 izlenme
Tavukçuluk sektörünün önde gelen şirketi konkordato ilan etti7 izlenme
Ebru Gündeş apar topar yalıyı terk etti!610 izlenme
Okulda skandal! AKP'li isim yardım kolilerini reklamı için kullandı23 izlenme
12 Eylül 1980 darbesi: Türkiye’nin belleğindeki karanlık…
Sağlık Bakanı açıkladı: 54.791 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.501.382’ye, can kaybı da 37.329’a yükseldi!
Emekliye zamda yeni formül: İlk kez denenecek
Bekir Bozdağ'dan Sedat Peker'in BAE'den iadesiyle ilgili flaş açıklama!