İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, Küçükçekmece Belediyesi temizlik personeli dün akşam Fatih Mahallesi Aziz Sancar Caddesi’nde bulunan çöp konteynerini boşaltmaya gitti. Temizlik personeli o esnada çöpün içine atılmış Türk bayrağını fark etti. Hemen çöp konteynerinin içinden Türk bayrağını çıkaran temizlik personeli, bayrağı aracın sürücüsüne götürdü. Türk bayrağını alan sürücü, çöp toplama aracına bayrağı astı.
Temizlik personelinin takdir toplayan davranışı çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kaynak: İHA
Tele1
Özgür Özel'den gergin geçen İBB davası sonrası açıklama! "İşbirlikçiler, yalakalar ne derse desin..."
Makam aracı saltanatı!
İBB İstanbul için seferberlik ilan etti: Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak
16 yaşındaki Buğra’yı depremden kurtardılar, MESEM’den kurtaramadılar
Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun kaçması sonrası polislere soruşturma
MEB, yılbaşının okullarda kutlanmasını yasakladı! Tüm okullara yazı gönderildi
Sinan Ateş dosyasına komiserin yazışması girdi: Tetikçileri kimin ayarladığı ortaya çıktı
Yabancı sermaye değil yabancı mafya geliyor
Sedef Kabaş'tan sonra bir isme daha 'Cumhurbaşkanına hakaret' davası!
Hadise sahnede isyan etti: "Biz ne yaşıyoruz? Biz kadınlar rahatlıkla arabamıza yürüyemeyecek miyiz? Arabaya yürümek bile bizi korkutuyorsa demek ki bu ülkede çok acil bir şeyler değişmeli"
CHP'li Cevdet Akay'dan Komisyon'da boş tüp tepkisi: "2002'de 12 kg mutfak tüpü 50 TL’ye dolarken 2025'te bin liraya doluyor. Yanan mutfak tüpü değil halkın cebi"
Tasarruf paketi Şimşek'in yardımcılarını da vuracak
Bakan Koca açıkladı: 9.537 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.317.118’e, can kaybı da 22.631’e yükseldi!
Afet konutu ihalesinden damat çıktı