Çöpten ekmek toplarken AKP'yi savundu, vatandaş tepki gösterdi

42 izlenme 14 Haziran 2023
Reklamlar

Sokak röportajında bir vatandaş, çöpten ekmek toplayan bir kişiyle konuşmasını anlattı. O kişinin AKP'yi savunduğunu ifade eden vatandaş, "Allah başımızdan eksik etmesin" sözlerine tepki gösterdi.



Sokak röportajında bir vatandaş, çöpten yiyecek toplayan bir insanla yaşadığı diyaloğu anlattı. Zeyrek isimli Youtube kanalına konuşan vatandaş şunları söyledi:

"Geçenlerde çöpten ekmek alıyor. Ben de dedim ki 'Ya yazık günah, seni bu hale düşüreni Allah kahretsin' dedi. Dedi 'Abi öyle deme ya, Allah başımızdan eksik etmesin' diye. 'Tüh dedim Allah belanı versin' diye. Düşün, koşulları düşün. Bu koşullarda hala veriyorsa oy. Biz en azından vicdanen rahatız. Verenlere de 'Verme' diyemezsin. Veren de öyle yaşamak istiyorsa yaşasın."

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanı açıkladı: 37.303 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.277.880’e, can kaybı da 31.385’e yükseldi! İmamoğlu haberini yapan Yunan gazetesinin sahibi Çavuşoğlu ile sarmaş dolaş! İBB’nin incelettirdiği dosyadan İlim Yayma Cemiyeti çıktı! Yolsuzluk değil haberi engelleniyor!