Bugün Zonguldak'a gelen İnce, seçim çalışmaları kapsamında karşılama programı düzenledi.
Ancak, Zonguldak 5'inci sıra adayı Cem Saygı'nın sosyal medyada alay konusu olan dans videosu sonrası başlayan rahatsızlık bugün yapılan karşılamada da hissedildi.
İlçe başkanları Ereğli, Kozlu ve Kilimli istifa etti ve 'dışarıdan' milletvekili adayı gösterilen Özkan Yağcı'ya tepki gösterdiler.
Ayrıca, birinci sıraya Almanya'dan aday gösterilmesi de tepkiyle karşılandı ve son 15 günde yaklaşık 150 parti üyesi istifa etti.
Eski Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı ve ikinci sıra adayı Mukadder Yalçın, bu istifaların sebebini beşinci sıra adayının dans videosu ve Almanya'dan aday gösterilmesi olarak açıkladı.
Ayrıca, bir vatandaş cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye Zonguldak'ta seçim bürosu açılışı sırasında "verdiğim oyu helal etmiyorum" dedi.
'ALMANYA'DAN ZONGULDAK’A ADAY
Duvar’ın haberine göre; Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı ve ikinci sıra adayı Mukadder Yalçın, "Beşinci sıra adayımızın dans videosu sonrası birçok arkadaşımız istifa etti. Yaklaşık bir yıldır emek harcayan arkadaşlarımız birinci sıraya Almanya'dan aday gösterilince tepki amacıyla istifa etti. Son 15 günde Memleket Partisi Zonguldak teşkilatından yaklaşık 150 kişinin istifasını sundu" dedi.
Yeniçağ
Emniyet'in Serdar Öktem için 'can güvenliği' yazısı hazırladığı ortaya çıktı26 izlenme
İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden 'şort' yasağı!112 izlenme
Ankara Barosu'ndan hilafet bayrağı açan kişi hakkında suç duyurusu43 izlenme
Diyanet para saçıyor! Halka "akşam pazarı" kendine...47 izlenme
Denizli’de ekmeğe yüzde 25 zam!33 izlenme
AKP’nin yeni İl Başkanı’na ziyaret kuyruğu: Vali, Başsavcı, İl Emniyet Müdürü…53 izlenme
Hemşire Ayşegül Terzi’ye saldırıya mahkemeden indirim kararı!141 izlenme
Türk öğrencilere vize engeli! Öğrenim haklarının yanmaması için son 1 hafta35 izlenme
Dünya üzerinde 62 yeni gıda milyarderi var
Atatürk'e hakarete "yeter" dedi
Sokak röpotajında öyle bir konuşma yaptı ki: "1400 yıldır orucu neyin bozup neyin bozmadığını anlamayan kitleye, bu ülkenin elden gittiğini anlatmaya çalışıyoruz"
Dünya enflasyona karşı vatandaşını destekliyor, Türkiye sopa sallıyor!