Çorum'da Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde 2023 öğrenci ile şehitlere saygı yürüyüşü yapıldı.
Çorum Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen etkinlik kapsamında Kadeş Barış Meydanı'nda toplanan öğrenciler, "Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 öğrenci ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" yazılı pankartla Çorum Şehitliği'ne yürüdü.
Yürüyüşte öğrenciler, Çorum Belediyesi bando takımının çaldığı marşlara ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik etti.
Çorum Şehitliği'nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, şehitlerin ruhu için Kur'an okundu, dua edildi.
Ardından Vali Yardımcıları Tamer Orhan ve Erdoğan Kanyılmaz, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek ve protokol üyeleri, şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.
FETÖ'den tahliye olan Nazlı Ilıcak'ı hatırlayalım '1 Kasım'da Osmanlı saltanatı yıkılmıştı, Türkiye Cumhuriyeti saltanatı da yıkılacak !'
Ankara'daki bombalı saldırıda teröristlerin geldiği aracın gizemi çözüldü
Facianın yaşandığı madene ilişkin yeni skandal duyuldu!
CHP Hatay vekili Mehmet Güzelmansur, Yayladağı'nda usulsüz Suriyeli seçmen kaydını engelledi !
Erdoğan söz vermişti: Vergisiz cep telefonunda büyük hayal kırıklığı
Rent a Car Bakanlığı! Öğrenecilere yurt bulamayan Bakanlık israfta hız kesmiyor!
Ticaret Bakanı'nın et açıklaması kuyrukta bekleyenleri kızdıracak: "Az bir şey kırmızı et fiyatlarında bir artış oldu"
Metin Lokumcu davasında 13 yıllık adalet arayışında vicdanları yaralayan karar! Tüm sanıklara beraat
Soylu 'Siyaseti bırakıyorum' dedi, eski AKP'li vekil coştu: "40 gün, 40 gece bayram..."
CHP’li Beyoğlu Belediyesi planlamada çocuk oyun alanı gözüken yere yapılan kaçak otoparkı boşalttı
İktidara İmamoğlu uyarısı! Devre dışı bırakmaya çalışmayın
Davutoğlu'nun kurucusu olduğu üniversitenin tüm varlıklarına tedbir konuldu!
Mansur Yavaş'tan 'diploma' tepkisi: "Cumhurbaşkanı adaylığı kararımı askıya alacağım"
Özgür Özel'den Erdoğan'a '128 milyar duruyor diyor, duruyorsa millete versene! 4 milyon işsizimize 85 yıl ya da EYT'lilere 37 yıl maaş verebiliriz'