Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen İmam Halil Konakçı'nın şeriata yönelik yaptığı konuşma vatandaşlara soruldu. Mikrofona konuşan bir vatandaş, "Her konuşması olay oluyor, şöhret peşinde mi? İş peşinde mi? Ülkenin haline bak biz ne peşindeyiz" yanıtını verdi.
"Bu insanların beyinleri bacak arasında kardeşim" diyerek tepkilerini sürdüren vatandaş, "Geçen Cübbeli'yi dinliyorum, ya şoka girdim. Adam diyor ki; 'Erkek erkeğe tokalaşırken fazla uzatmayın' diyor. Biz hangi devirde yaşıyoruz, akıl mantık dışı ya. O zaman biz kurban bayramında grup yapıyoruz biliyor musun. Biz çoluğumuzun çocuğumuzun derdine düşmüşüz. Yarın benim çocuklarım ne yapar, gençler ne yapacak. Biz onu düşünürken, bunların beyinleri hep o bölgeye çalışıyor. Birisi diyor ki 'Fazla traşlı gezmeyin, kısa tutun' diyor." ifadelerini kullandı.
Annesinin ve babasının da hacı olduğunu ifade eden vatandaş "Yemin olsun dinden soğudum, böyle bir din buysa ben bu dinden değilim. Müslümanlıksa da müslüman değilim. Ya bir insan da çıkıp demiyor mu ne biçim konuşuyorsun" dedi.
Odatv.com
Muğla’da çocuk parkında namaz!
Erdoğan 'birinci partiyiz' demişti, CHP farkla birinci
Trabzon'da vatandaşın isyanı: "Ekrem İmamoğlu'nun sünnetçisini arıyorlar bulursalar onu da iptal edecekler. Gidin FETÖ'nün diplomalarını iptal edin!"
AKP’li başkanın aldığı kadrolu eşekler kayıp
Ukrayna'nın işgal edilmesinden sonra dünyaca ünlü markalar kepenk kapatmaya başladı
Kritik iddia! Mossad Haniye’yi öldürmek için İranlı güvenlik görevlileri kiraladı
Elinde HÜDAPAR ve Filistin bayrağı olan bir grup, yere döktükleri Pepsi colalarla İsrail'i protesto etti
Bütçede 1,7 milyar euro buhar olunca ülkede kriz çıktı, Bakan istifa etti!
Emekli vatandaş isyan etti: '3 kuruş emekli maaşım hiçbir şeye yetmiyor ki! Bütün belalar Atatürk'ten uzaklaştığımızdan oldu. Aç, susuz, perişanız. Atatürk'ten uzaklaşırsan belanı bulursun'
Antalya'da soyunma kabinindeki kadınları görüntülerken yakalanan yabancı uyruklu şahıs vatandaşlardan dayak yedi!