3 yaşındaki Müslüme Yağal, Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kırsal alanda çadır kuran ailesinin yanından kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10. gününde Müslüme'nin cansız bedeni kaybolduğu yerin 7 kilometre uzağında bulundu.
Sabah Gazetesi'nin ve Odatv'nin iddialarına göre, Müslüme'nin DNA örneğiyle dede Hasan Yağal'ın DNA'sının uyumlu olduğu ortaya çıktı. Bunun yanı sıra Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha dedenin DNA'sı ile yüzde 100 eşleşme sağladığı aktarıldı.
Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada 8 aile üyesi gözaltına alınırken 7'si serbest bırakılmıştı. Müslüme'nin dedesi olan 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Müslüme'nin DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı.
Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.
Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan yapılan DNA incelemelerinde Yağal'ın Müslüme'nin ablasının da babası olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Müslüme'nin cesedi bulunduğunda olay yerine giden savcı bütün ailenin DNA örneklerini aldı. Bu DNA örnekleri aile bireyleri ile karşılaştırıldı.
Odatv'den Hazar Şahsuvar'ın aktardığına göre, dede Hasan Yağal'ın DNA örneği ile Müslüme'nin ağabeylerinden birinin DNA örneğiyle yüzde 100 eşleşme sağladı.
DNA örneğine göre ise dede Yağal, Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha babası olduğu ortaya çıktı.
Jandarmanın, Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal'ı sorguya almasından sonra annenin "Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu" dediği öğrenildi. Anne, kayınpederin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını dile getirirdi.
Sağlık Bakanı Koca, corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 386.820'ye, can kaybı 10.639’a yükseldi!80 izlenme
AKP’li belediyenin zabıtaları İBB'nin zabıtalarına saldırdı! 'Ben Ekrem İmamoğlu’nu tanımam!'51 izlenme
İsrail’de Türk bayrağı baskılı tişört giyen iki Türk gözaltına alındı!124 izlenme
Yandaş A Haber'den Canlı Yayında Laiklik Sansürü !652 izlenme
Kâbustu gerçek oldu! Dolar 4 lirayı geçti!158 izlenme
Kayseri’de vaka artışı: Vali, sebebin akraba ziyaretleri olduğunu açıkladı35 izlenme
Tarih belli oldu: En ucuz sigaraya 11 TL zam geliyor30 izlenme
Yüzde köprü 45'lik zammından sonra ilk açıklama: Biz zam yapmadık!180 izlenme