3 yaşındaki Müslüme Yağal, Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kırsal alanda çadır kuran ailesinin yanından kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10. gününde Müslüme'nin cansız bedeni kaybolduğu yerin 7 kilometre uzağında bulundu.
Sabah Gazetesi'nin ve Odatv'nin iddialarına göre, Müslüme'nin DNA örneğiyle dede Hasan Yağal'ın DNA'sının uyumlu olduğu ortaya çıktı. Bunun yanı sıra Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha dedenin DNA'sı ile yüzde 100 eşleşme sağladığı aktarıldı.
Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada 8 aile üyesi gözaltına alınırken 7'si serbest bırakılmıştı. Müslüme'nin dedesi olan 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Müslüme'nin DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı.
Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.
Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan yapılan DNA incelemelerinde Yağal'ın Müslüme'nin ablasının da babası olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Müslüme'nin cesedi bulunduğunda olay yerine giden savcı bütün ailenin DNA örneklerini aldı. Bu DNA örnekleri aile bireyleri ile karşılaştırıldı.
Odatv'den Hazar Şahsuvar'ın aktardığına göre, dede Hasan Yağal'ın DNA örneği ile Müslüme'nin ağabeylerinden birinin DNA örneğiyle yüzde 100 eşleşme sağladı.
DNA örneğine göre ise dede Yağal, Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha babası olduğu ortaya çıktı.
Jandarmanın, Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal'ı sorguya almasından sonra annenin "Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu" dediği öğrenildi. Anne, kayınpederin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını dile getirirdi.
Son ankette CHP ve AKP arasındaki fark açıldı: Zafer Partisi, MHP'yi yakaladı!38 izlenme
Kraldan, çok kral hareket248 izlenme
Bitmeyen projeye "Özel Davetle" 1.3 milyar liralık bir ihale daha!48 izlenme
Ayasofya'da bu kez AKP'li troller iş başında! İmamoğlu'na çirkin hakaretler!135 izlenme
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın McKinsey ile görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı!133 izlenme
CHP'den AKP'nin 1 Nisan videosuna bomba yanıt! 'Şaka olsa 1 Nisan'da yayımlardık'151 izlenme
İliç katliamındaki maden şirketine dolandırıcılık davası66 izlenme
Saray harcaması rekora gidiyor38 izlenme