Demet Akalın gelen içkiyi beğenmeyince garsonun başından aşağıya döktü! “Resmen elma suyu vermişsin bana…”

73 izlenme 02 Ağustos 2022
Reklamlar

Şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyip garsonun başından aşağıya döktü. Görüntüler Twitter'da gündem olurken Kafe-Bar Çalışanları Dayanışması, Akalın'a "Her dönem Saray soytarılığı yapanlara karşı onur ve haysiyet mücadelesi kazanacak" sözleriyle tepki gösterdi.

Şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı mekanda kendisine getirilen şampanyayı Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek garsonun başından aşağıya döktü.

Akalın'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı Akalın'a tepki gösterdi.

Kafe-Bar Çalışanları Dayanışması da Akalın'ın işçiye yönelik tavrına "Her dönem Saray soytarılığı yapanlara karşı onur ve haysiyet mücadelesi kazanacak." ifadeleriyle tepki gösterdi. Demet Akalın'dan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Narin'in köyünü karıştıran damat adayı da gözaltına alınmış: "Nevzat'ı tanırım iyi adamdır" Diyanet'ten Atatürk'ün sözlerine 'işine geldiği gibi' sansür! Çin İran'a sevkiyata başladı! Hürmüz'de tansiyonu yükseltecek hamle Kirli ilişkiler ağı deşifre oldu! Süleymancılar operasyonunun detayları! Eski Emniyet Müdürü anlattı