T24’ün haberine göre, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Koç Üniversitesi Rahmi Koç Bilim Madalyası Ödül törenine katılan gazeteci Ertuğrul Özkök, ödül töreninde en fazla konuşulan konunun Seçil Erzan’ın Fatih Terim Fonu olduğunu söyledi.
Törende özellikle bankacıların, gündemden düşmeyen ‘Fon’ konusuna Denizbank üzerinden baktıklarını söyleyen Ertuğrul Özkök, bankacıların konu hakkında şu sözleri söylediğini belirtti: “Banka bu işi en başında çözmeliydi. İşin içine bu kadar celebrity girmişse büyüyeceği kesindi. O nedenle bunu halledebilirlerdi. Kendilerine en fazla 20-30 milyon dolara patlardı ama sorun büyümezdi. Şimdi banka ve yöneticileri de töhmet altına girdi.
Hakan Ateş’in bu olaydan sonra orada kalması pek kolay olmaz…”
DENİZBANK CEO’SUNUN VİDEOSU
Denizbank’ta yönetici olan Seçil Erzan’ın, Fatih Terim isminin kullanarak Arda Turan, Semih Kaya ve Muslera başta olmak üzere onlarca ünlü isimden milyonlarca dolar parayı dolandırması gündemden düşmezken, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in de işin içinde olduğu söylentileri de gündeme gelmişti.
Geçtiğimiz sene Denizbank’ın 25. Kuruluş yıl dönümü için düzenlenen tören için katılım sağlayan davetlilere izletilen ‘Uzaylı Hakan Ateş’ videosu ise Fatih Terim Fonu ile yeniden gündem oldu.
Yeniçağ
Üsküdar Belediye Başkanı'nın, İmamoğlu'na teşekkürü AKP'yi karıştırdı!
Yozgat'ta tarihin en kötü ayçiçeği hasadı oldu! Tarlayı hastalık vurdu, çiftçi umduğunu bulamadı
Zeytinlik ikiye bölündü: Depremin şiddeti yeni vadi oluşturdu!
Süleyman Soylu'dan 'Sedat Peker videolarını milyonlar izliyor' yorumuna şok yanıt! 'Milyonlarca insan çocuk pornosu da izliyor!'
Sedat Peker'den bomba iddia! İşte Soylu'nun 'cumhurbaşkanlığı' planı
Hukuka rağmen talan durmuyor
İzmir’de elektrik zamları vatandaşlar tarafından protesto edildi! 'Elektrik zammı geri alınsın!'
Bulgaristan'ın suyuna muhtacız... Çiftçiler kuraklıkla boğuşuyor: 'Bulgaristan'dan su istedik vermediler'
AKP’li başkanın işletmesinde kahve satıp 0 KDV’li gübre fişi kestiler
İçişleri Bakanlığı’ndan sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması
Adıyaman'a gelen madenciler: Kömür için değil, ömür için geldik
Çiğdem Bayraktar Ör tahliye edildi
Elektrikli bisiklete çarpan otomobil yol kenarındaki mezarlığa uçtu! Korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım: "Alın size Veri! Benim için tek veri, milletle kurduğumuz bu samimi bağdır"