Yangın Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşam alanı olarak kullanılan konteynerde çıktı.
Kısa sürede yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi.
Alevler ekiplerin hızlı müdahalesiyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadan kısa sürede kontrol altına alındı. Ancak depremzede ailenin yaşadığı konteyner kullanılmaz hale geldi.
Yani aile ikinci kez yuvasız kaldı.

Konteyner yanarken içeride duşta olan 15 yaşındaki Erdem Görüroğlu, duştan çıktığımda her tarafın duman ve alevler içinde olduğunu söyledi:
"Ben konteyner yanarken içerideydim. Babam aradığında da duştaydım. Babama ne oldu diye sorduğumda babam ev yanıyor dedi.
Duşta olduğum için evin yandığından benim haberim yoktu. Duştan çıktığımda bir şey göremedim. Kapıyı açar açmaz dumanlar her tarafı kapladı. Bir baktım her taraf duman oldu ve her taraf alevler içinde yanıyordu.
Hemen kendimi dışarı attım. Arkadan dolanıp çıktığımda abimin içeride olduğunu zannettim. Abime telefonla aradıktan sonra dışarıda olduğunu söyledi.
Sonra itfaiye ekipleri gelip yangını söndürdü. Konteynerde yangının içindeyken hissettiğim şeyler anlatılmaz sadece yaşanır."
Nefes
Otoyol gişelerindeki soygun vatandaşı isyan ettirdi: 100 lira yerine 806 lira istediler
Devlet, 3.6 milyar TL’lik cezayı tahsil etmemiş!
Bu sözler Habertürk'te söylendi 'Erdoğan ve Davutoğlu yargılanacak !'
Yeni yılda elektrikte ‘kademeli zam’ kurnazlığı!
Konya'da sahneye fırlayarak 'Konya uyan artık, AK Parti’ye oy verme' diyen genç dövülerek gözaltına alınmış!
Merdan Yanardağ'ın Öcalan sözlerini kırpıp tutuklanmasına çanak tutan AKP'li Çelebi: "Bilge lider Bahçeli"
AKP’li vekil 'oylar nasıl çalındı ?' sorusuna cevap veremeyince 'Yorum yapamam' diyor !
AKP'li meclis üyesi CHP'li başkanı eleştirmek isterken rezil oldu!
Son ankette Ekrem İmamoğlu'nun oyu Erdoğan'ı geçti!
Beşiktaş’taki askeri lojmanların yerine AVM ve rezidans dikilecek!