Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in acı haberi, Kahramanmaraş'taki anne ve babasına ulaştı. Ailenin evinin 6 Şubat'taki depremlerde yıkıldığı, şehidin annesi Ümmihani ile babası Ali Özdemir çiftinin, yaşadıkları konteyneri ısıtamadıkları için çadırda kaldıkları öğrenildi. Çiftin kaldığı çadıra acı haber sonrası 10 adet ısıtıcı bırakıldığı görüldü.
Şehit Özdemir'in acı haberi, Merkez Dulkadiroğlu ilçesinin Şerefoğlu Mahallesi'ndeki çadırda yaşayan baba Ali-Ümmihani Özdemir çiftine Dulkadiroğlu kaymakamı Fatih Çelikkaya ve yetkililer tarafından verildi. 3 çocuklarından tek oğlu olan bekar Müslüm'ün şehadet haberiyle Özdemir çifti gözyaşlarına boğulurken, ailenin yaşadığı çadır bölgesine Türk bayrakları asıldı.
'EVLENMEDEN ÖNCE SİZE EV ALACAĞIM' DEMİŞ
Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, acı habere çok üzüldüklerini belirterek, "Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı" diye konuştu.
'KONTEYNERİ ISITAMADIKLARI İÇİN ÇADIRDA KALIYORLARDI'
Komşulardan Hatice Gülbuyruk ise konteyneri ısıtamadıkları için ailenin çadırda kaldığını ifade ederek, "Konteynerde soba kuramazlar. Mecbur çadırda kalacaklar başka çareleri yok. Eşyaları konteynere koydular ama ısıtamadıkları için çadırda kalıyorlar. Yani çaresizler" dedi.
Diğer şehit ateşi ise Göksun İlçesi Hacıkodal mahallesindeki Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in baba ocağına düştü. Yine askeri yetkililerce verilen acı haberin ardından iki şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Kahramanmaraşlı iki şehidin bekar olduğu öğrenildi.
KRT
Bazı meslek gruplarına ‘peşin vergi’ geliyor
Paralar bakın nereye gidiyor: Faiz giderleri 4 kat arttı, görev zararı çoğaldı, kasada açık büyüdü!
15 Temmuz'da TRT'yi basan 14 er, müebbet aldıkları davada tahliye oldu!
Adnan Oktar'ın ağabeyi ilk kez konuştu! Kardeşini ve kedicikleri savundu!
Alparslan Türkeş'in kurmayından Kılıçdaroğlu'na destek, Bahçeli'ye sert eleştiri! "Ülkücüler olarak yanınızdayız"
MİT’ten kritik FETÖ operasyonu!
Erdoğan’ın mitinginde AKP’li Başkan için istifa sloganı attılar
Erdoğan yoğurdunu yiyordu,sayıları yarı yarıya azaldı: Türkiye’de mandacılık alarm veriyor
MSB acı haberi açıkladı: Şehit sayısı 12'ye yükseldi
CHP'li Özkan orman yangınlarına isyan etti! "MİT, Jandarma ve Emniyet uykuda mı?"
Benzin ve motorine dev zam yolda
Türk askerini Gazze’ye göndermek isteyenler, bakın Atatürk ne diyor?
İsrail askerleri kendilerine gönderilen Türk malı termal içliklerin görüntülerini paylaştı!
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da kıyıya vuran cesetlere ilişkin açıklama