ENERGOPRO’nun Avrupa’da toplam 36 adet hidroelektrik santralı bulunuyor. ENERGOPRO; Orta ve Doğu Avrupa, Karadeniz ve Kafkasya’da hidroelektrik santral inşaatı, işletmesi, elektrik üretim ve satışı, dağıtım ve ticareti ve türbin ve jeneratör üretimi yapıyor.
ENERGOPRO, Ankara’daki türbin fabrikasını 1 Şubat itibarıyla kapattı. Şirket, mühendis ve işçilerden oluşan personeline gerekli bildirimde bulundu.
ENERGOPRO Türkiye’deki türbin fabrikasını neden kapattı? Kaynaklar, söz konusu işletmenin Türkiye’de açılan bazı ihalelere girdiğini belirterek, “Devletin işlettiği santrallar için açılan ihalelere girdi. Bu ihaleler ne yazık ki gereken şekilde ilerlemedi ve sonuçlandırılmadı. Şirket de faaliyetlerine son verdi” diye konuştu.
Üniversite hastaneleri iflasın eşiğinde!205 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 11 yıl hapsi istendi!160 izlenme
CHP'li başkanlardan ortak bildiri "Devletten 1 lira almadık"53 izlenme
Son dakika! Suruç'ta teröristlerin sınır karakoluna saldırması sonucu bir asker şehit oldu.26 izlenme
2 er İskenderun'da nasıl öldü? CHP'li Yankı Bağcıoğlu korkunç iddiaları bir bir gündeme getirdi!10 izlenme
Savcılık ‘128 Milyar Dolar’ rezerv için Cumhurbaşkanı’nı işaret etti!49 izlenme
TOBB: Kapanan şirketler yüzde 20 arttı76 izlenme
Kira isyanı: Fiyatları duyan İstanbul’u terk ediyor40 izlenme