İstanbul’un göbeğinde, Çağlayan Adliyesi'nin yanında bulunan çok katlı otoparkın işletme hakkı satılığa çıkarıldı. Toplam 50 bin metrekare olan 5 katlı otoparkta ofis ve toplantı odaları da bulunuyor. Otoparkın günlük araç giriş çıkış kapasitesi ise 3 bin.
2011 yılında Dünya Göz Hastanesi’nin sahibi Eray Kapıcıoğlu intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini İBB’den almıştı.
Kapıcıoğlu İnşaat, otoparkı inşa etti ve yıllığı 1 milyon 250 bin TL+KDV’den 30 yıllığına işletme hakkını aldı.
Park Çağlayan projesi, Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilmişti.
Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. Dünyagöz Grubu iştiraki.
Otoparkın fiyat listesine göre 01 saat arası otopark ücreti 20 TL iken 12 saat arası otopark ücreti 25 TL.
24 arası otopark ücreti için 30 TL istenen otoparkta, 46 saat arası otopark ücreti ise 40 TL.
Aracınızı 612 saat arasında bırakırsanız 50 TL, 1224 saat arasında bırakırsanız ise 60 TL ödemeniz gerekiyor.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/devotoparksatiligacikarildi2671805/
Ekvador'da hapishanelere operasyon! Ulusal bayrak göndere çekildi, yüzlerce hükümlü marş söyledi28 izlenme
Veremle mücadele parasına çökmüşler!40 izlenme
Gökçek döneminin bir skandalı daha çıktı! 48 milyonluk vurgun!80 izlenme
Küresel gıda fiyatları Kasım ayında düşüşe geçti.32 izlenme
Narin Güran davasında ‘suçluyu kayırma’ dosyası bozuldu13 izlenme
Sayısal Loto'da inanılmaz tesadüf! Şaibe mi var?35 izlenme
Fakir beklesin, zengine 124 bin ev parası verdiler!30 izlenme
Kısıtlama günlerinde bakkal ve marketler hangi saatlerde açık kalacak?99 izlenme
Sedat Peker, Erdoğan'ın yakınındaki isim hakkında iddialarına devam etti! "İktidar değişince vallahi cezaevine gireceksiniz..."
Cemal Enginyurt ve Salih Uzun CHP'ye katılacak! Salı günü rozet töreni yapılacak
Eski Adana Valisi 15 milyon lira harcayıp 'Saray yavrusu' yaptırmıştı: Yeni Vali bahçesi için 25 milyon lira harcadı!
Önce restorasyon başlattılar sonra tarihi camiyi yıktılar!