AKP kongrelerini kamu kuruluşları binalarında yapmaya devam ediyor. Bu kez de İzmir'in Seferihisar İlçesi'ndeki kadın kolları kongresini, Tarım İlçe Müdürlüğü binasında gerçekleştirdi.
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel “AKP kendisini Türkiye'nin tek sahibi olarak görüyor. Daha önce de kamu binalarını seçim bürosu yaptılar. Ama gün gelecek bu dönem bitecek'' dedi.

"PERVASIZLIĞIN ZİRVESİ"
Sözcü'den Başak Kaya'nın aktardığına göre, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da Seferihisar İlçe Tarım Müdürü Ali Özdemir'in eşinin daha önce AKP Kadın Kolları Başkanı olduğunu belirtti.
CHP'li Murat Bakan ise şunları söyledi:
“Resmi bir kurumun, böyle bir seçime alet edilmesi pervasızlığın zirvesidir.”
CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Solak ise “Duruma halktan büyük tepki geldi. Pankart indirildi ama kongre yine de kamu binasında yapıldı. Devletin eşitlik ilkesi zedeleniyor. Devletin kurumları siyasete alet edilmemeli” dedi.
Öte yandan Kadın Kolları seçimine Güler Boler tek aday oldu. Tarım Müdürü'nünün eşi Berrin Özdemir'in atama ile geldiği ve bu kongrede aday olmadığı öğrenildi.

BİNANIN GİRİŞİNE PANKART ASTILAR
AKP, Seferihisar Kadın Kolları Kongesi'nde Tarım İlçe Müdürlüğü'nün girişine ilçe başkanı için ‘Hoşgeldiniz' pankartı asıldı. Tepkiler üzerine pankart kaldırıldı.

DEVLETİN KRUMLARI ALET EDİLMEMELİ
CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Solak “Duruma halktan büyük tepki geldi. Devletin eşitlik ilkesi zedeleniyor. Devletin kurumları siyasete alet edilmemeli” dedi.

Gurbetçi kadın ezber bozdu: 'Evet tuvalet temizledik ama yeri geldi bakanın bindiği arabayı altımıza çektik. Burada temizlik yapan 1 kilo et yiyemiyor'47 izlenme
AKP'de kopuş başladı! AKP'li isim Saadet Partisi'ne oy istedi!336 izlenme
Yıldırım’ın oğullarına ait 'off-shore hesaplar' haberini yapan Pelin Ünker’e hapis ve para cezası!1659 izlenme
Diyanet'ten Kocatepe Camii'nin görüntülerine suç duyurusu30 izlenme
İsrailli hahamdan kan donduran sözler! "Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor"40 izlenme
Türkiye'nin dev şirketi Fransızlara satıldı22 izlenme
Erdoğan'ın market projesine 'gıda sahtekârlığı'ndan 15 kez ceza almış isim atandı!162 izlenme
Pes! Karantinada olması gerekirken bakın nerede yakalandı!74 izlenme
Uyuşturucu ve seks partilerinin yapıldığı yalıda garip şifre
Afrin’de askeri araç mayına bastı! 1 şehit
Süleyman Soylu'dan bir skandal fotoğraf daha! Uyuşturucudan tutuklanan Yeşilay şube başkanı Soylu'yla aynı karede
CHP’li RTÜK üyesi Taşçı: İnternetin başına sansür çuvalı geçiriliyor