Dilan Polat'ın 'karakutusu' olarak ifade edilen Şule ortaya çıktı: "Altınlar, paralar verildiğinde buradaysa, en zor ağır günde de buradayım"

65 izlenme 05 Kasım 2023
Reklamlar

Dilan Polat‘ın “kara kutusu” olarak görülen yardımcısı Şule, Polat çiftinin cezaevine girmesinin ardından ortaya çıktı. Çiftin çocuklarıyla video paylaşan Şule, “Altınlar, paralar verildiği zaman mutlu huzurlu buradaysam en zor ağır günde de buradayım” dedi.



Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Dilan Polat’ın “kara kutusu” olarak görülen yardımcısı Şule’nin sessizliği merak ediliyordu. Şule, Polat çiftinin cezaevine girmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

‘EN AĞIR GÜNDE DE BURADAYIM’

Polat ailesinin evinde çocuklara baktığını söyleyen Şule, “Buradayım ya burada, bu altınlar, paralar verildiği zaman mutlu huzurlu buradaysam en zor ağır günde de buradayım” ifadelerini kullandı. Videoda Dilan Polat’ın kızı ve oğlunu da paylaştı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Adres yine tanıdık! 90 milyon TL'lik ihale AKP'li isme gitti Emekliye zam için 1 milyon imza Erdoğan’ın eski avukatı İBB’den azledildi! Hiçbir işlem yapılmadı: AKP'li yönetimin "etkinlik" bedeli CHP'nin 10 katı