Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para akladığı, vergi kaçırdığı ve hatta tetikçi tuttuğu iddia ediliyor.
Güzellik merkezi şubeleri ve kendilerine ait kozmetik markası olan çiftle ilgili avukat Feyza Altun, X hesabından yaptığı paylaşımda “O ürünler fason üretim. Alıp kendi etiketlerini basıyorlar, ben üretim yapıyorum diyorlar. Şirket matrahsız Nilgül Yılmaz isimli bir kişi adına ve 2022’de kurulmuş” ifadelerini kullandı.

Feyza Altun ürünlerin içinde kimyasal olmasına rağmen tamamen bitkiselmiş gibi tanıtıldığı için reklam durdurma cezası verildiğini de yazdı.

“BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU POLAT ÇİFTİ”
Daha önce yaptığı açıklamada Dilan Polat ve Engin Polat yüzünden can güvenliğinin olmadığını söyleyen şarkıcı Banu Parlak’ın da Bahçeşehir’deki güzellik merkezi geçen hafta iki kez kurşunlanmıştı.
Banu Parlak, saldırı sonrası “Olaydan önce Dilan Polat beni aradı, ‘Engin’i ve beni içeri alacaklar bizim hakkımızda paylaşım yapma, çocuğun var yapma' diyerek beni tehdit etti. Bu olayın öncesi de var, Halil İbrahim K. isimli bir arkadaştan güzellik merkezi açmak için borç alıyorlar. Bu kişi parasını istediğinde de ‘Banu Parlak’ı vur paranı verelim’ diyorlar ama Halil İbrahim K. reddettiği için dizinden vuruyorlar. Önlem alınmadı ve son olarak dükkanım kurşunlandı. Sırada ne var? Ölmem mi gerekiyor? Tek başına çocuk bakan bir kadınım, korkuyorum. Bu insanların yakamdan düşmesini ve can güvenliğimin alınmasını istiyorum” demişti.
Sözcü
Mülakata girenlere dini sorular: Seçimlerde kaldırılacağı söylenen mülakata giren vatandaş yaşadıklarını anlattı32 izlenme
Karayolları’ndan 5 aylık ‘ekonomik’ erteleme!332 izlenme
İktidar Anayasaya yeni bir madde mi eklemek istiyor?88 izlenme
Erdoğan, HÜDA PAR'la anayasa değişikliğini konuşmuş33 izlenme
Yabancı uyruklu öğretim elemanlarına ikramiye ödenecek!35 izlenme
Türkiye 'Yenidoğan Çetesi'ni konuşuyor: Bebek katili doktor ve hemşirelerin isimleri ifşa oldu!25 izlenme
Cem Küçük ve Ersan Şen canlı yayında birbirine girdi!100 izlenme
Borç takanlardan bıktı, çareyi cama yazı asmakta buldu: “Kimse yanındakine güvenip çay içmesin, herkes içtiği çayın parasını versin”16 izlenme
Engin Polat’ın hesabından aylar sonra maskeli paylaşım
51 kişiye mezar olan apartmanın AKP’li müteahhidi: "Depremi biz yapmadık, Allah’tan oldu"
Silivri'den seslendi: "Zeydan Karalar'ın burada ne işi var?"
Mansur Yavaş: “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere gösterdiği yolda, Cumhuriyetimizin kuruluş ayarlarına geri dönmek, bugün yaşadığımız bütün sorunların tek çaresidir”