Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, yaşanan koronavirüs salgını ve diğer afetlerin ahlşaki sapmadan dolayı yaşandığını savundu.
Dilipak'ın 2020 için 'Hüzün yılı' dediği yazısında yer alan satırlar şöyle:
Şimdi her zamankinden daha çok ibadet, dua ve hepsinden önce tevbe etmemiz gerek. Övünmeyidövünmeyi bırakıp, şunu kabul edelim artık:
“Biz zalimlerden olduk” ve bütün bu olanların sebebi olarak bizim de ihmallerimiz vardı. Bu belaların hiç biri sürpriz değil benim için. Adım adım, göz göre göre geldi.. Deprem de öyle geliyor. Çevre de. Ahlaki durumumuz ortada. Herkes ötekileri suçlamadan önce kendine baksın!. Başkasının gözünde çöp aramadan önce kendi gözümüzdeki merteği çıkaralım. İman ettikten sonra Hak yoldan sapanlar yok mu!
Dilleri ile söylediklerini kalpleri ile tasdik etmeyenler, başkalarını öğütlediklerini kendileri yapmayanlar, ehliyetliyakat, emanet konusunda sözleri ile işleri birbirine uymayanlar yok mu, onlar inkarcılardan daha çok gazabı celb ederler yaptıkları ile. Çünkü Allah’ın gazabı, O’nun adını kullanarak O’nun rızasının aksine davrananları daha çabuk cezalandırır. O, bu gökdelenleri diken kibir sahibi “koyun çobanları”ndan yakanızı kurtarın. “Komşunuzun bahçesinden ya da kamudan çaldığınız yontulmuş taşı kendi evinin temeline gömenler”, o taşları evinizin temelinden söküp sahibine iade etmedikçe Allah’ın gazabından kurtulamayacaksınız! Helalharam gözetmeden her haltı hapur hupur yiyenler, malı götürenler, başkalarının malına mülküne çökenler, karşı çıkanları ezenler, ehliyetsiz, fasık ve müfsit, kibir sahibi kişilere makam dağıtanlar ve o makamlarda oturanlar “yakın olan bir azabı bekleyin” denmedi mi size!.
Dün yazdım, yine yazıyorum: Allah cahil ve zalim bir topluluğa yardım etmez. Onların üstüne pislik ve bela yağdırır, onların işlerini sarp dağlara sardırır. Her şey geçicidir. Her gecenin bir sabahı vardır.
Selâm ve dua ile.
https://www.gercekgundem.com/medya/166970/dilipakbizzalimlerdenoldukbubelalarinhicbirisurprizdegil
Milyonlarca insanı ilgilendiren hareket! Vaka sayısı tırmandı MEB harekete geçti!129 izlenme
Münevver Karabulut’u katleden Cem Garipoğlu’nun hapishanedeki son görüntüsü ortaya çıktı73 izlenme
Doktor milletvekili özel hastanede para tuzağına düştü29 izlenme
'Türkiye'den Londra'ya 100 milyar dolar kaçırıldı'1189 izlenme
Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'da yapacağı miting için Avrasya Tüneli'nin kapatılmasının devlete maliyet bakın ne kadar?96 izlenme
Bahçeli ile Sedat Peker telefonda görüştü iddiası31 izlenme
Mustafa Sarıgül ve Mahmut Tanal'dan ortak açıklama: "Cumhuriyet'ten ayrılmıyoruz. Altı Ok'tan ayrılmıyoruz. Tüm müktesebatıyla birlikte yeni bir yola çıkıyoruz"19 izlenme
Konsensus anket yaptı, İstanbul için CHP’ye şans tanıdı1328 izlenme