Diyanet İşleri Başkanlığı’nın son Cuma hutbesinde lüks tatiller eleştirildi ve ‘’Lüks ve israfın zirve yaptığı, helal ve haram hassasiyetinden uzak, nefsani arzu ve isteklerin sınır tanımadığı bir tatil anlayışının dinimizde yeri yoktur” ifadeleri yer aldı.
ŞATAFAT ŞOV
Ancak bu hutbedeki dini hassasiyet ve tavsiyeler, Başkan Ali Erbaş’ın kızına işlemiyor. Feyza Erbaş, sosyal medya paylaşımları ile babasının hutbelerini boşa çıkarıyor.

Feyza Erbaş bir süre önce BMW marka lüks aracının anahtarlığının fotoğrafıyla, “Sevgili anahtarım’’ paylaşımı yapmıştı. Fotoğrafının altına da, “O kadar isterim ki seni istediğim an bulabilmeyi. Olduğun yerden seni fırt diye alıp çıkabilmeyi. O kadar isterim işte sevgili anahtarım” ifadelerini yazmıştı.
Üç çocuğunun havaalanında çekilen fotoğrafını da paylaşan Erbaş, çocuklardan birinin 13 kez diğerinin 2 kez yurtdışına gittiğini en küçüğünün ise Euro kurunun artması nedeniyle henüz yurtdışı seyahatine çıkamadığını yazmıştı.
CHP’li Murat Emir, Erbaş’ın paylaşımları için, “Kendilerine Avrupa turu, millete köy yeter” ifadesini kullandı.
Sözcü
Akit yazarı itiraf etti! 'Seçimler Erdoğan kazanana kadar yenilenecek!'913 izlenme
Çin ekonomisi 2020'den kötü durumda43 izlenme
Sansür Yasa'sını Meclis'ten geçirip hatıra fotoğrafı çektirdiler!56 izlenme
Saray'ın sesinden dikkat çeken İmralı kulisi26 izlenme
'Eğitimde reform' gerçeği: Sıbyan mektebi adı altında hurafeler öğretiliyor!79 izlenme
Atatürk'ü ağırlayan tarihi bina bakanlığa verildi!45 izlenme
Çin aşısının corona virüsüne karşı etkisi belli oldu!110 izlenme
Bebek bezinden yüzde 18 vergi alan hükümet Milli Piyango'da Demirören'e kıyak geçmiş!100 izlenme
Hayaldi gerçek oldu, 'Krizin Faturaları Sergisi' açıldı !
Japonya'nın Osaka havalimanındaki market fiyatları gündem oldu: 'Bir tek bizim ülkemizde var bu kazık'
Kulis: AKP Ankara’da havlu atmak üzere, Bahçeli 'iş başa düştü' diyerek kolları sıvadı! AKP'nin İstanbul’da DEM beklentisi
Rusya, Ukrayna'nın Harkov ve Odessa kentlerini vurdu! 3 ölü, 3 yaralı