Türkiye’deki o zamana kadar ki en büyük zirvelerinden biriydi.
Tarihin NATO Zirvesi nedeniyle İstanbul lider akınına uğramıştı.
10. Cumhurbaşkanı Sezer’in Dolmabahçe Sarayı’nda verdiği akşam yemeğine, NATO üyesi 26 ülkeden gelen devlet ve hükümet başkanı düzeyindeki konuklar ve eşleri ile katıldı.
Verilen yemeğe gelen konuklar, sarayın üst katında, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer tarafından karşılandı.
Aralarında ABD Başkanı Bush, Fransız Cumhurbaşkanı Chirac, İngiltere Başbakanı Blair, Alman Başbakanı Schröder, İtalya Başbakanı Berlusconi’nin bulunduğu çok ünlü liderler katılım gösterdi.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Sezer yemek öncesinde yaptığı bir konuşmada "İttifakın yaklaşık yarım asır boyunca karşı kamplarda bulunan ülkelere dostluk ve ortaklık elini uzatmış olmasının, güvenlik ve istikrarın paylaşımı açısından önemli bir örnek teşkil ettiğini vurgulamıştı.
Paylaşılan videoda 2004 yılında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer, 26 ülkeden gelen devlet ve hükümet başkanlarını ve eşlerini Dolmabahçe Sarayı’nda ağırlıyor.
Yeniçağ
Şehit Ahmet Yasir Kuyucu'nun son mesajı ortaya çıktı! Saatler önce kız kardeşiyle konuşmuş
CHP'li vekil skandalın videosunu paylaştı! 'AKP Türkiye’sinden manzaralar. Ben izleyince şok oldum, taktir sizin'
Yüz milyonlarca dolara yapılan garın çatısı aktı, kovalar koyuldu
Özgür Özel: "Türkiye bir sivil darbe içindedir"
TCDD'de büyük zarar!
Sinan Oğan: "Kılıçdaroğlu'nu biz desteklersek, sandığa gitmeyen seçmeni çekerse ve sandıklara sahip çıkılırsa kazandırırız. %4 kapanmayacak bir fark değil"
Almanya’dan Türkiye’ye dönen çift pişman oldu: “Kendimizi kandırmışız. Biz Almanya’da 30 yıldır ekmeğe zam geldiğini görmedik. Burada yaşayan insanlara acıyorum”
Ekonomistler bayram ikramiyesi için rakam verdi, emekliler isyan etti: "Maaşlara ne zam yaptılar ki bunu ne yapacaklar?"
Ziraat Bankası'na borcunu ödemeyen Demirören'e Azerbaycan'da 5 santral ihalesi verildi
Karamollaoğlu: AKP’nin yüzde 70’i içeri girer!
İftarda bile ayrım yaptılar: Vatandaşa kumanya, AKP protokolüne ziyafet!
ADD'ye karşı suç duyurusu! ADD: ‘Atatürk’ü savunmak suçsa suçluyuz’
CHP'li Altay'dan Erdoğan'a: CHP’ye attığın çamur eline yapışıp üstüne bulaşıyor
Uçan ekonomimizin göstergesi: Çürük sebze meyveleri belediye değil vatandaş topluyor!