CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mansur Yavaş’la ilgili çeşitli iddialarda bulunan Necmettin Kesgin hakkında dolandırıcılık suçlaması ile bir dava daha olduğu ortaya çıktı.
Kesgin, aile fertleri ile birlikte bir şirketi çeşitli tarihlerde usulsüz çek ve senet düzenleyerek borçlandırmakla suçlanıyor.
Gazete Duvar’ın haberine göre Ankara’da bulunan, Turanlar İnşaat ve Dekorasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin sahibi olan Dursun Turan ile ortak olma vaadi ile yetki belgesi alan Kesgin, şirket çeklerini aile fertlerine ciro etmeye başlayınca mahkemelik oldu.
Turan, şirketi milyonlarca lira borçlandıran Kesgin hakkında şikayetçi oldu. Turan’ın, şirket adına kesilen çekler ile ilgili 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açtığı davada Kesgin’in annesi Caneser Kesgin 90 bin TL ödemeye mahkum oldu. Ancak bu sefer de Kesgin elinde bulundurduğu vekaletname ile feragatname düzenleyerek annesini borçtan kurtardı.
Turan bu kez Kesgin hakkında şikayette bulundu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/74025 sıra numarası ile yeni bir soruşturma başlattı. Soruşturmada Kesgin’e güveni kötüye kullanma ve dolandırıcılık suçları yöneltiliyor.
Osmanlı gelini, İmamoğlu'nu ziyaret etti "Atatürk çocuğu olmakla iftihar ediyorum."122 izlenme
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: "Yeni dengelerin ve düzenin ortaya çıktığı bir dönemden geçiyoruz"28 izlenme
Yandaş Abdülkadir Selvi, İran'ın 15 Temmuz'u 3 gün önceden bildiğini itiraf etti !590 izlenme
Şehit nişanlısı için ilk kez böyle bir karar çıktı!137 izlenme
Tarım Kredi Kooperatifi'nin indirimine vatandaştan tepki: "Yalan söylüyorlar. Boş boş almadan gidiyorum, 1 lirayla bu işler olmaz. Çocuk kandırır gibi kandırmasınlar insanları"32 izlenme
Aşıda torpil dönemi başladı!44 izlenme
Sağlık'ta büyük skandal! Altından Ethem Sancak'ın akrabası çıktı!210 izlenme
İmamoğlu sorusu Bakan Tunç'u sinirlendirdi!24 izlenme