Ekrem İmamoğlu’na ‘Kur’anı Kerim’ ile provokasyon: "Ablamız aldanmış, onu da kurtaracağız"

31 izlenme 16 Mart 2024
Reklamlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu metro açılışında konuşurken bir kadın elinde ‘Kur’an-ı Kerim’le ‘Sen yalancısın’ diye bağırdı. İmamoğlu ‘Ablamız aldanmış’ diye tepki gösterirken, kadın polislerce alandan uzaklaştırıldı.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı’nın 1. Etap açılışında konuşurken, bir kadın elindeki Kur’an-ı Kerim’i havaya kaldırarak “Sen yalancısın” diye bağırdı.

İmamoğlu bu sırada AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenerek “Bana hediye etmek istersen alırım Kur’an-ı Kerim’i senden. Sakin, ablamız aldanmış bir ablamız. Elinde yüce Kur’an’la iftira atmak günahların en büyüğü Allah ona yardım etsin. Mübarek Ramazan’da Allah ona yardım etsin. Bu arkadaşlar bunun gibi ablalarımızı bile aldattılar. Elinde Kur’an’la siyaset yapanı Allah ıslah etsin. Ama onlar aldanmış biz onları da kurtaracağız onları da” ifadelerini kullandı.

Kadın ise polislerce alandan uzaklaştırıldı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Evren Devrim Zelyut: "AKP’nin içinde Şimşek’ten oldukça rahatsız olanlar var" Rolls-Royce, 2500 çalışanını işten çıkarmayı planlıyor Süleyman Soylu bunun da izini sürecek mi? AKP'li meclis üyesinden montaj, İmamoğlu'na hakaret, nefret söylemi! Cumhur İttifakı sona mı eriyor? "AKP, İstanbul'da seçimi kaybederse MHP ile yolları ayıracak"