CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu, “casusluk” suçlamasıyla tutuklanmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin X hesabından şu paylaşım yapıldı:
“Neymiş, ben casusmuşum. Neymiş, ben yabancı istihbarat örgütleriyle bir olup seçimi manipüle etmişim. Bu kadarına da isyan ediyorum artık. Bu iftiralarınız benim üstümde durmasına durmaz, bunu siz de biliyorsunuz. Boş verin şu casusluk zırvasını filan. Mert olun, asıl derdinizi söyleyin. Sıkıştınız mı?
"Sözde yolsuzluk dosyanız boş mu kaldı? İddianameyi yazamıyor musunuz? Size beni daha çok içerde tutacak başka bir kumpas dosyası mı lazım oldu? Derdiniz ne derdiniz? Ama ben size söyleyeyim, çok kötü karaya oturdunuz. Bu millet Ekrem İmamoğlu’nu da tanıyor, sizi de tanıyor. Sandıkta milletten öyle bir sille yiyeceksiniz ki, yaptığınız haksızlıkların, hukuksuzlukların hepsi tek tek film şeridi gibi gözünüzün önünden geçecek. Milletimiz vatanseverlerle makamseverleri birbirinden ayırt etmeyi çok iyi bilir.”
Lübnan’dan İsrail’e füzeli saldırı! İsrail karşılık verdi
Kasiyer, indirimli ürünleri soran kadına 'Maske, duş jeli, orkid, çay bardağı seti" yanıtını verince, kadının kocasının saldırısına uğradı!
AKP’nin anket şirketi: “Sürpriz bir seçim bekliyorum”
Yer Kayseri.. Sürücü, motosikletinin arkasına bağladığı kafeste kadın taşıdı !
Turpun büyüğü AKP’yi kollamış: İBB'den, AKP'li dönemde İSBAK’taki 65 milyon TL’lik vurgun için suç duyurusu!
Fatih Altaylı, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tutuklanan avukatın 'müvekkillerini' sıraladı: "Kiralık katil, çete, tribün lideri şeriatçı..."
Burası Arabistan değil ! Kaçak Saray'da zikir ayini !
FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen kurduğu kumpasın yıl dönümünde öldü
Tekirdağ’da kaymakamlık tarafından açılan kadroya KPSS’den en düşük puan alan kişi alındı!
İşte CHP'yi karıştıran kongre delegesi! İmamoğlu ve Özgür Çelik ile fotoğraf çektirmiş
Sokak röportajında Atatürk düşmanı sözler! "Ben, ona saygı duymuyorum. Cumhuriyet’i o kurmadı. Belli değil kuran. Fatih Sultan Mehmet kurdu"
İl sayısı neden 100'e çıkarılmak isteniyor?
Narin cinayetinde yeni gelişme: İkinci cep telefonu tespit edildi
Atatürk'e hakaret eden şeriatçı avukat kendini peygamber ilan etti