İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ellerini arkadan bağladığı için CİMER'e şikayet eden kişi olduğunu iddia eden bir kişi ortaya çıktı. Şikayet üzerine İmamoğlu hakkında ellerini arkadan bağladığı gerekçesiyle soruşturma açılmıştı.
Olayın geçen yıl Fatih Sultan Mehmet anması sonrası türbenin avlusunda gerçekleştiği ve fotoğrafın Gülbahar Hatun’un türbesinin önünde çekildiği ortaya çıkmıştı.
OdaTV'de yer alan habere göre; Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya şikayeti kendisinin yaptığını öne sürdü. 37 dakikalık videosunda dosya numaraları veren Akçekaya'nın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ve AKP'li siyasetçilerle fotoğrafları dikkat çekti.
Videoda Erdoğan'a sevgisini de ifade eden Akçekaya'nın AKP'den İstanbul milletvekili aday adayı olması da dikkat çekti.

Akçekaya'nın ismi son yıllarda kapanan özel okulları, ödemediği maaşlar ve velilerden toplayıp da eğitim vermeden kapattığı okullar ile gündeme gelmişti
Sol org'da yer alan habere göre Fen Bilimleri Özel Eğitim kursu öğretmenleri, yüzlerce veli ve öğrenci mağdur olmuştu.
Çok sayıda okulu ve şubesi bulunan Akçekaya mağdurları zararları için savcılığa şikayette bulunmuşlardı.

İşitme engelli genci öldüresiye döven Fırat Kaya gözaltına alındı!
İşte AKP'nin 'Türkiye Yüzyılı'! Geçinemeyen yurttaş ek hesaba yükleniyor
Ağzından kaçırdı, sözlerine tepki yağdı! Hilal Kaplan "Trump'a yaptıklarını ülkemizde de uygulayacaklar"
Erdoğan “Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntılar içerisinde” deyince Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde halkın su ve ulaşımda nasıl soyulduğunu açıkladı!
İmamoğlu tarih vererek çağrıda bulundu: "Her yerde ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandıralım"
Halk TV'de Rasim Ozan Kütahyalı depremi! Kanaldan peş peş ayrıldılar
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 8 tutuklama
2022 yılı Ekonomide rekorları kırdı: ABD, Avrupa ve Türkiye'de enflasyon nasıldı?
"Abdullah Gül CHP’nin adayı mı olacak?" iddiasına Özgür Özel’den net yanıt
Taliban'ın vali olarak atadığı kişi haritada Afganistan'ın yerini bulamadı!