İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ellerini arkadan bağladığı için CİMER'e şikayet eden kişi olduğunu iddia eden bir kişi ortaya çıktı. Şikayet üzerine İmamoğlu hakkında ellerini arkadan bağladığı gerekçesiyle soruşturma açılmıştı.
Olayın geçen yıl Fatih Sultan Mehmet anması sonrası türbenin avlusunda gerçekleştiği ve fotoğrafın Gülbahar Hatun’un türbesinin önünde çekildiği ortaya çıkmıştı.
OdaTV'de yer alan habere göre; Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya şikayeti kendisinin yaptığını öne sürdü. 37 dakikalık videosunda dosya numaraları veren Akçekaya'nın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ve AKP'li siyasetçilerle fotoğrafları dikkat çekti.
Videoda Erdoğan'a sevgisini de ifade eden Akçekaya'nın AKP'den İstanbul milletvekili aday adayı olması da dikkat çekti.

Akçekaya'nın ismi son yıllarda kapanan özel okulları, ödemediği maaşlar ve velilerden toplayıp da eğitim vermeden kapattığı okullar ile gündeme gelmişti
Sol org'da yer alan habere göre Fen Bilimleri Özel Eğitim kursu öğretmenleri, yüzlerce veli ve öğrenci mağdur olmuştu.
Çok sayıda okulu ve şubesi bulunan Akçekaya mağdurları zararları için savcılığa şikayette bulunmuşlardı.

İBB duyurdu: İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor
Sebze fiyatları can yakıyor, Mehmet Şimşek duy bu isyanı: "Ot bile bu kadar pahalı olursa..."
Kocası öldükten sonra tacize uğrayan kadın, 30 yıldır erkek gibi yaşıyor.
Çok tartışılmıştı… İBB ihaleye çıkıyor
Reza Zarrab davasında flaş gelişme! Dava düşüyor mu?
Pandemi sırasında artan obezite çocukların sağlığı üzerinde ömür boyu olumsuz etki yaratabilir
Yine KYK yine ihmal: 40 öğrenci yemekten zehirlendi!
Turistik kentin yüzde 59'u maden sahası mı ilan edildi?
Akşener’den sert sözler! ‘Son derece terbiyesiz, son derece dangalakça’
CHP'den Tank Palet çağrısı: "Sancak kaçıyor, Katarlı ortakları çıkaralım"
TRT'nin de İsrailli firmayla çalıştığı ortaya çıktı
FETÖ kumpasını yendi korgeneral oldu!
İzmitli işadamı Mehmet Avcı, Emine Erdoğan hakkında 'Yeryüzünde halife olmanın sorumluluğundan mesuluz' sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu !
Afganlar güle oynaya Türkiye’ye geliyorlar! Bu rahatlıkları nereden geliyor? Geçiş garantisi mi verildi?