Elazığ Valisi, Soylu ile konuşurken mikrofona yakalandı 'Kamuoyunda da algı çok iyi şu anda !'

7258 izlenme 25 Ocak 2020
Reklamlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ Valiliği’nde depreme ilişkin düzenledikleri basın toplantısı esnasında artçı depreme yakalandı.

3 bakanın, kentteki yıkımlar, enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmalarına ilişkin ortak basın toplantısı esnasında yaşanan artçı sarsıntının ardından Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın İçişleri Bakanı Soylu'ya söylediği "Kamuoyunda da algı çok iyi şu anda" şeklindeki sözleri mikrofonlara yakalandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul Valisi Davut Gül'e göre de İBB itirafçısı yalancı Türkiye'nin ünlü markası Bernardo iflas etti Barış Pınarı Harekâtı adeta dostu düşmanı belli etti! YSK Başkanı Yener duyurdu: "4 yerde seçim yenilenecek"