Yeni Mesaj Gazetesi Başyazarı Bayraktar, yeni bir tartışma konusu açtı.
Bursa'da düzenlenen Atatürk Vatandır Sempozyumu’nda konuşan Yeni Mesaj gazetesi Başyazarı Muharrem Bayraktar, yeni bir tartışma başlattı.
Muharrem Bayraktar, "Atatürk'e söven sözde İslamcı kesim Mustafa Kemal'in bu ülkeden kovduğu emperyalizmin işgal gemilerine karşı namaz kıldılar" diye konuştu.
‘Sözde İslamcı kesim Mustafa Kemal'e sövüyor’ diyen Muharrem Bayraktar, “Bunlar Amerikan 6. Filosuna karşı namaz kılanlar. Bunların arasında hala bazı gazetelerde köşe yazısı yazanlar, 6. Filoya karşı namaz kıldıkları için ABD'den hesaplarına para aktarılanlar var. Hep yayınlandı bunlar" açıklamasında bulundu.
"İstanbul'un işgal tarihi 16 Mart 1920. Mustafa Kemal, Marmara denizine gelen işgal zırhlılarını görüyor ve 'geldikleri gibi giderler' diyor" ifadelerini kullanan Yeni Mesaj gazetesi Başyazarı Muharrem Bayraktar, "Mustafa Kemal gerçekten de emperyalizmin bu zırhlılarını geldikleri gibi gönderdi mi, gönderdi! Bunlar 2 Ekim 1923'te gitti. Bu gemileri Atatürk Türkiye’sinin kahraman orduları gönderdi. Ama emperyalizmin gemileri 46 yıl sonra 1969'da Marmara'ya 6. Filo olarak geldiği zaman bu İslamcı kesim Atatürk'ün gönderdiği o gemilere karşı namaz kıldı ve bunlar Atatürk'e sövüyorlar. Yahu sizin kıble yapıp namaz kıldığınız gemileri bu ülkeden kovan kahramandır Atatürk. Yazıklar olsun size. O'na namaz kılmadı diyorsunuz işte sizin kıldığınız namaz" şeklinde konuştu.
https://www.siyasetcafe.com/abddenmaasalanislamciyazarlarkim33791h.htm
Emekli vatandaş Diyanet'e sordu: "Mesela 4 kişi bir koyuna girebilir miyiz?"45 izlenme
TMO önünde sıra bekleyen buğday üreticileri isyan etti: "Gübreciye borçluyum, mazotçuya borçluyum, her türlü borçluyum. Ben bütün mal varlığımı satıyorum, bu işi bırakıyorum"36 izlenme
Sabah uyandığında hayatının şokunu yaşadı: Bankadaki paraları bir gecede gitti!48 izlenme
Sabah gazetesi, MTV'ye gelen dev zammı 'indirim' diye verdi!59 izlenme
AKP iktidarı alkollü içki satışına yeni kısıtlama getirdi63 izlenme
Türkiye ve Yunanistan Arasındaki Gerilim Tırmanıyor! Atina'da Yaşanan Olay Büyük Tartışma Yarattı!56 izlenme
Türkiye'nin dış borçları milli gelirin yarısını aştı167 izlenme
Rusya – Ukrayna savaşında son durum: Putin orduya ‘Topyekün saldırın’ emri verdi!57 izlenme
Abdüllatif Şener’den ÖSO iddiası: Vatandaşlık verilecek, maaş bağlanacak!
Ekrem İmamoğlu Cemevi’nde: Alevilere borcumuzu ödeyeceğiz
Etyen Mahçupyan: Davutoğlu bildiklerini anlatırsa yakın tarih yeniden yazılır
Baba olmak böyle bir şey... İzlerken duygulanmamak elde değil...