Home
19 Nisan 2018 ( 1092 izlenme )
Reklamlar

ABD'den maaş alan İslamcı yazarlar kim?

Yeni Mesaj Gazetesi Başyazarı Bayraktar, yeni bir tartışma konusu açtı.

Bursa'da düzenlenen Atatürk Vatandır Sempozyumu’nda konuşan Yeni Mesaj gazetesi Başyazarı Muharrem Bayraktar, yeni bir tartışma başlattı.

Muharrem Bayraktar, "Atatürk'e söven sözde İslamcı kesim Mustafa Kemal'in bu ülkeden kovduğu emperyalizmin işgal gemilerine karşı namaz kıldılar" diye konuştu.

‘Sözde İslamcı kesim Mustafa Kemal'e sövüyor’ diyen Muharrem Bayraktar, “Bunlar Amerikan 6. Filosuna karşı namaz kılanlar. Bunların arasında hala bazı gazetelerde köşe yazısı yazanlar, 6. Filoya karşı namaz kıldıkları için ABD'den hesaplarına para aktarılanlar var. Hep yayınlandı bunlar" açıklamasında bulundu.

"İstanbul'un işgal tarihi 16 Mart 1920. Mustafa Kemal, Marmara denizine gelen işgal zırhlılarını görüyor ve 'geldikleri gibi giderler' diyor" ifadelerini kullanan Yeni Mesaj gazetesi Başyazarı Muharrem Bayraktar, "Mustafa Kemal gerçekten de emperyalizmin bu zırhlılarını geldikleri gibi gönderdi mi, gönderdi! Bunlar 2 Ekim 1923'te gitti. Bu gemileri Atatürk Türkiye’sinin kahraman orduları gönderdi. Ama emperyalizmin gemileri 46 yıl sonra 1969'da Marmara'ya 6. Filo olarak geldiği zaman bu İslamcı kesim Atatürk'ün gönderdiği o gemilere karşı namaz kıldı ve bunlar Atatürk'e sövüyorlar. Yahu sizin kıble yapıp namaz kıldığınız gemileri bu ülkeden kovan kahramandır Atatürk. Yazıklar olsun size. O'na namaz kılmadı diyorsunuz işte sizin kıldığınız namaz" şeklinde konuştu.

https://www.siyasetcafe.com/abddenmaasalanislamciyazarlarkim33791h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Köyde evi kıyıda yazlığı olan yandı Didem Soydan’dan sokağa çıkma yasağı tepkisi: Devletin tüm kasasını boşalttığınız için… Rütbeleri sökülen Hanefi Avcı: 'Süleyman Soylu başta olmak üzere rol alanlara ‘iftira'dan dava açacağım' Sedat Peker'den hodri meydan! "Beni yalanlasınlar, bütün deliller bende"